تبادل
لینک هوشمند
برای تبادل
لینک ابتدا ما
را با عنوان
تکاب خبر و آدرس
tekab.LXB.ir
لینک
نمایید سپس
مشخصات لینک
خود را در زیر
نوشته . در صورت
وجود لینک ما در
سایت شما
لینکتان به طور
خودکار در سایت
ما قرار میگیرد.
رئیس مرکز بهداشت و درمان کهگیلویه از زایمان یک زن باردار در تریلی یک تراکتور خبر داد.
دکتر عبدالحسین موسویانزاده در این باره افزود: در پی تماس تلفنی بهورز روستای "چندار" (چندار واقع در شش کیلومتری بخش دیشموک از توابع کهگیلویه است) و درخواست کمک فوری با توجه به شرایط خاص مادر باردار و نیاز به انتقال فوری وی به مرکز بهداشتی درمانی موضوع از طریق شبکه بهداشت و درمان کهگیلویه پیگیری و اقدامات لازم صورت گرفت.
وی گفت: از آنجا که امکان ارتباط راهزمینی به دلیل بارش برف شدید وجود نداشت، تلاش برای نجات جان مادر باردار آغاز شد.
رئیس مرکز بهداشت و درمان کهگیلویه با بیان اینکه بارش شدید برف و وضعیت نامناسب راه ارتباطی دیشموک به روستای چندار، امکان حرکت خودرو، با مشکل جدی مواجه شده بود، خاطرنشان کرد: با همکاری مردم و در اختیار گذاشتن یک دستگاه تراکتور برای تسطیح مسیر و اعزام تیم درمانی متشکل از ماما و مسئول مرکز به منطقه اعزام شدند.
موسویانزاده تصریحکرد: تیم اعزامی به همراه تجهیزات درمانی مورد نیاز وارد منطقه شده و سپس در ساعت 23 و 30 دقیقه شب به سمت دیشموک حرکت کردند که با توجه به شرایط خاص مادر باردار، در مسیر "چندار به دیشموک"، زن باردار با اقدامات فوری و لازم پزشکی در تریلی تراکتور وضع حمل کرده و سپس به مرکز بهداشتی و درمانی دیشموک انتقال داده شد.
به گفته وی حال عمومی مادر و فرزند رضایتبخش اعلام شد.
یکی از روزنامه های ورزشی امروز کاری کرده که می تواند برای مدت ها حاشیه ساز و جنجالی باشد. مشخص نیست هدف این روزنامه چه بوده است.
به گزارش نامه نیوز به نقل از خبرپو، حدود هشت سال پیش و در آستانه جام جهانی 2006 آلمان یک زن ایرانی مقیم آلمان با نام سمیرا سمیعی با این ادعا که همسر دوم مهدی مهدوی کیاست غوغایی را در رسانه های ایرانی به پا کرد.
البته این ماجرا خیلی زود فروکش کرد اما با گذشت هشت سال از این اتفاق در حالی که مهدوی کیا زندگی بی حاشیه و آرامی را در کنار همسر و دختر 14 ساله خود می گذراند یک روزنامه ورزشی اقدام به گفت و گو با سمیرا سمیعی کرده است.
البته این روزنامه ورزشی ید تولایی در دخالت و سرک کشیدن به خصوصی ترین زوایای زندگی فوتبالیست ها دارد از جمله ماجرای تولد دختر ناخواسته یکی از فوتبالیست های مشهور گرفته تا ..... به هر حال گفت و گو با سمیرا سمیعی بسیار تامل برانگیز است.
اینکه جمله او مبنی بر اینکه " ماجرای من و مهدوی کیا هشت سال پیش تمام شد" تیتر یک این روزنامه ورزشی شود چه دلیلی می تواند داشته باشد جز حاشیه سازی برای یکی از بااخلاق ترین اسطوره های ورزشی ایران. زنی که هشت سال پیش در رسانه های ورزشی و حتی غیر ورزشی ایرانی غوغایی به پا کرد سر و کله اش دوباره پیدا شد همانطور که هشت سال پیش نیز در آستانه جام جهانی 2006 نیز ناگهانی آمد.
او با کدام ارتباط خیلی راحت با رسانه ها صحبت می کند همانطور که هشت سال پیش به تیتر یک روزنامه ها تبدیل شد؟! بعید نیست این روزنامه ورزشی چندی دیگر به سراغ "کاملیا انتخابی فرد" برود و خاطرات شیرین او با آقای (...) را دوباره بازگو کند!
سایت رسمی فدراسیون جهانی کشتی در گزارشی به قهرمانی ایران در رقابتهای جامجهانی پرداخت.
به گزارش نامه نیوز به نقل از سایت رسمی فدراسیون جهانی کشتی، پس از پیروزی تیم ملی کشتی آزاد ایران مقابل روسیه و سومین قهرمانی متوالی این تیم در رقابتهای جامجهانی آوازها و شعارها در شب دوم در سالن لسآنجلس طنینانداز شد و پرچمها به اهتزاز در آمد.
حضور تماشاگران ایرانی در سالن طوری بود که گویا مسابقات در تهران برگزار میشود. بیش از 3500 هوادار برای حمایت از تیمها از سراسر دنیا حضور یافتند اما هیچ کشوری نمایشی بهتر از ایران نداشت و مسابقات با قهرمانی ایران و پیروزی 6 بر دو مقابل روسیه پایان یافت.
مسعود اسماعیلپور، کشتیگیر وزن 61 کیلوگرم ایران گفت: واقعا انتظار این همه تماشاگر ایرانی را در سالن نداشتم. مثل این بود که در ایران مسابقه میدادیم. ان شاء الله دوباره برمیگردیم. دوست داریم با آمریکاییها رو در رو شویم و با آنها رقابت کنیم.
شب گذشته با بهترین مسابقه رقابتها بین ویکتور لبدف، دارای دو قهرمانی در وزن 55 کیلوگرم و حسن رحیمی دارنده عنوان قهرمانی جهان شروع شد. لبدف در حالی که 15 ثانیه تا پایان مسابقه باقی مانده بود، با نتیجه سه بر دو عقب بود که با فن دو خم بر روی وی نتیجه را چهار بر سه به سود خود به پایان رساند.
هرچند شکست ایران در وزن 57 کیلوگرم کمی از انرژی تماشاگران را گرفت اما مسعود اسماعیلپور در وزن 60 کیلوگرم توانست الکساندر بوگوموئف را با نتیجه 12 بر 6 شکست دهد تا بازی به تساوی یک بر یک برسد.
مسابقه وزن 66 کیلوگرم نیز با پیروزی سید احمد محمدی به سود ایران به پایان رسید تا ایران دو بر یک پیش افتد. در وزن 70 کیلوگرم مصطفی حسینخانی توانست حریف روس خود را با نتیجه 9 بر صفر شکست دهد تا نتیجه سه بر یک به سود ایران شود.
اکبری که شب قبل مقابل جوردن باروس آمریکایی شکست خورده بود، شکست سختی مقابل اخمد گادژیماگومدوف خورد و با نتیجه 10 بر صفر مغلوب شد. در وزن 85 کیلوگرم احسان لشگری و آنزو اوریشف روسی با یکدیگر رو در رو شدند. لشگری دارنده دو مدال جهانی با نتیجه دو بر یک پیروز شد تا نتیجه چهار بر دو به سود ایران شود.
رضا یزدانی، دارنده دو عنوان قهرمانی جهان و کاپیتان تیم با پیروزی مقابل یوری بلونوسکی، مدال طلا را برای ایران به ارمغان آورد و با نتیجه 12 بر دو به پیروزی رسید. یزدانی پس از این مسابقه دچار ناراحتی و توسط کادر پزشکی مداوا شد.
یزدانی در این باره گفت: احساس تنگی نفس کردم و کادر پزشکی قلب و ریه مرا معاینه کرد. حدود دوسال است که کمی مشکلات تنفسی دارم. وقتی سرما میخورم، تشدید میشود. دو هفته پیش سرما خورده بودم و هنوز کاملا خوب نشدهام.
در آخرین بازی این مسابقه آنزور خزیرف در وزن 125 کیلوگرم و کمیل قاسمی 6 دقیقه رقابت کردند و قاسمی با نتیجه سه بر صفر به پیروزی رسید.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی شیز ؛ سایت شورای اسلامی شهر تکاب نوشت: در جهت تنویر افکار عمومی و پاسخ به شبهات مطرح در افکار عمومی نکاتی در مورد دوره سوم شورای شهر و مدیریت سابق شهری به صورت مختصر مطرح می شود و کسانی که مایل باشند می توانند جهت رؤیت اسناد و مدارک به روابط عمومی شورای اسلامی شهر و شهرداری تکاب مراجعه نمایند.
دوست خوبم و هم دانشگاهی عزیزم بیت الله عباسپور که سالها با مرارات در کنار هم درس خواندیم و ورزش میکردیم موفقیت هایت مرا خوشحال و شادمان میکند
وبار دیگر قهرمان ارزنده کشورمان در رشته پرورش اندام افتخار آفرید و در دومین حضور حرفه ای خود در شهر مادرید اسپانیا با حضور حرفه ای های پرورش اندام جهان عضلات صد در صد ایرانی را به رخ حریفان کشید . موفقیت های پی درپی و افتخارآفرینی های این ورزشکار خوب و ارزنده کشورمان در مسابقات فیبو پاور آلمان و مستر اروپا را به آقای بیت الله عباسپور و خانواده محترم ایشان و همچنین به خانواده بزرگ پرورش اندام ایران و همه ورزشکاران و مربیان زحمت کش این ورزش تبریک و تهنیت عرض می نمایم . با آرزوی توفیق های روز افزون برای آقای عباسپور در تمام مراحل زندگی ورزشی و پیروزی در مسابقات مستر المپیا
به گزارش شیز به نقل از نسل برهان؛ مراسم بزرگداشت روز پرستار به مناسبت میلاد با سعادت حضرت زینب کبری (س)، شنبه 17اسفندماه در دانشگاه علوم پزشکی ارومیه برگزار شد.
در این مراسم شمس عضو شورایعالی نظام پرستاری و عضو هیات مدیره نظام پرستاری استان آذربایجان غربی در سخنانی از ایجاد معاونت پرستاری، گسترش تحصیلات تکمیلی، تعیین صلاحیت و قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری بعنوان موفقیت های سازمان پرستاری سخن گفت و خواستار اجرای کامل قوانین و مقررات مصوب شد.
همچنین علی آیرملو رئیس دفتر امور پرستاری معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی ارومیه نیز در گزارشی اعلام کرد: در حال حاضر ۳۴۶۳ پرستار با شاخص۱.۱۱پرستار در هر تخت فعال بیمارستانی مشغول به فعالیت هستند.
وی عمده چالش های پرستاران استان را کمبود نیروی انسانی، انجام خدمات بهینه، جذب نیرو بجای بازنشسته ها و بویژه در مناطق محروم ،کاهش آموزش عملی و نظری پرستاران جدید الاستخدام بر شمرد.
در پایان این مراسم از پرستاران نمونه استان به شرح ذیل تقدیر بعمل آمد:
مهدوز قهرمانی ......پرستار برگزیده کشوری از بیمارستان شهداء تکاب
مهناز مستوفی ......پرستار برگزیده کشوری از مرکز آموزشی درمانی آیت الله طالقانی
احد کرمی ...... کاردان اتاق عمل برگزیده کشوری از بیمارستان امام خمینی (ره)نقده
کمال عمری ...... بهیار برگزیده کشوری از بیمارستان امام خمینی (ره) پیرانشهر
رعنا احسانی ......پرستار برگزیده استانی از مرکز آموزشی درمانی امام خمینی(ره)
فاطمه خرسندی...... پرستار برگزیده استانی از مرکز آموزشی درمانی شهید مطهری
پروین بازدار...... پرستار برگزیده استانی از مرکز آموزشی درمانی سید الشهداء
صادق وجدانی ...... کمک بهیار برگزیده استانی از مرکز آموزشی درمانی رازی
علی اکبر قهرمانی پور ...... پرستار برگزیده استانی از بیمارستان شهید مدنی شهرستان خوی
یوسف پور حسن ...... بهیار برگزیده استانی از همکاران بازنشسته
وحید اسدزاده ......تکنسین برگزیده استانی از حوزه مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی
جواد شیخ کانلوی میلان ...... پرستار برگزیده استانی از حوزه مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی
مهین انوری ...... پرستار برگزیده از حوزه معاونت امور بهداشتی
مریم پیکاری ...... پرستار برگزیده از حوزه معاونت امور بهداشتی
رضا حسین زاده ...... دانشجوی پرستاری برگزیده دانشکده پرستاری
مهسا صالح زاده ...... دانشجوی پرستاری برگزیده از دانشکده پرستاری
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی شیز تغییرات فرمانداران استان آذربایجان غربی از هفته آینده کلیدخواهد خورد.بنا به گفته یک منبع آگاه این تغییرات که از اوایل هفته آینده شروع و تا آخر اسفند فرمانداران تمامی شهرستانها تغییر و یا ابقا خواهند شد.
خبرها حاکی از این است که نام محمود اردبیلی برای فرمانداری تکاب قطعی شده و به زودی به عنوان فرماندار تکاب معرفی خواهد شد
گزینه های احتمالی تصدی فرمانداری برخی از شهرستان های استان آذربایجان غربی به شرح زیر اعلام شده:
قره ضیالدین: مرتضی اصغری
خوی: سیوانی
شوط: ابراهیم اوغلی
پلدشت: عبدالله نژاد
چالدران: مهران صفری
تکاب: اردبیلی
ماکو: علی مصطفوی
بوکان: کاک درویشی
مهاباد: معروف صمدی
ارومیه: حسنخانی
گفتنی است اردبیلی در دوره فرمانداری مصطفوی ، معاون فرماندار تکاب بوده است.
مسجد جامع تکاب با قدمت بيش از صد سال مربوط به اواخر دوره قاجار است و در تکاب، خیابان امام خمینی (ره) واقع شده و این اثر معماري زيبا در تاریخ ۱۰ دی ۱۳۸۱ با شمارهٔ ثبت ۶۶۸۴ بهعنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است . این اثر در بافت مرکزي و قديمي شهر قرار دارد . اين مسجد طبق اسناد تاريخي موجود در سال 1332 هجري قمري به فرمان سردار حسينعلي خان افشار در زمان سلطنت ناصرالدين شاه قاجار توسط معماران محلي احداث گرديده است .
در روز ۲۲ بهمن ۱۳۸۵ سردر ورودي مسجد توسط دالاني با پوشش طاق گهواره اي به صحن مسجد متصل ميگردد .
شبستان قديمي مسجد جامع داراي ايوان ورودي با ستونهاي مدور آجري و سرستونهاي سنگي مي باشد . پيشاني ايوان با آجر به شيوه خفته ، راسته کار شده است . بخش تحتاني ديوارهاي مسجد با قلوه سنگ و ملات ماسه و اهک و خاک اجر شده و بخش فوقاني ديوارها با آجر و گنبد مرکزي با گوشواره هاي ظريف و رسم بندي منظمي با آجر چهارگوش و ملات گچ احداث گرديده است . در چهارگوش مسجد اطاقکهاي دوطبقه اي به منظور کاهش مصالح در جزرهاي چهارگوشه احداث شده است و اضلاع جنوبي و غربي مسجد واحدهاي تجاري بصورت ( کاکين به شعاع يکصدمتر) با سردرهاي طاقي و پوشش چوبي ساخته شده اند.
ازآثار باستانی و دیدنیهای شهرستان تکاب مسجد جامع تاریخی روستای اغولبیک که در ۵ کیلومتری شهرستان تکاب واقع گشته، که ۷سال زودتر از مسجدجامع تکاب بنا شده است .
مسجد روستای اوغول بیک مربوط به دوره قاجار است و در بخش مرکزی، دهستان افشار واقع شده و این اثر تاریخی در تاریخ ۲۸ شهریور ۱۳۸۶ با شمارهٔ ثبت ۱۹۶۹۰ بهعنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.
در شمال غربي تکاب كوه قره داش (قره پولاد) در نزديكي روستاي زره شوران واقع شده كه حدود 2865 متر ارتفاع دارد. اين كوه داراي يخچالهاي دائمي است، و بدين جهت اين منطقه از نظر منابع اب بسيار غني ميباشد و سرب چشمهي اوليه شاخهي زرينه رود از ارتفاعات مشرف به اين ناحيه آغاز ميگردد. بطور كلي منطقهي شمالي با توجه به موقعيت جالب طبيعي و منابع آب فراوان ارتفاعاتش، با دامنههاي سبز و خرم و ومنظرهي پوشش گياهي خاص و لطافتي كه در هواي آن وجود دارد، يكي از مناطق خوش آب و هواي شهرستان تکاب به شمار ميآيد.
منطقهي نسبتاً كم ارتفاع جنوبي و شرقي وسعت اين منطقه نسبت به منطقه شمالي كم و از كوههاي مهم اين منطقه كوه قره داغ در نزديكي روستاي چهارطاق به ارتفاع 3120 متر در جهت شمالي و جنوبي كشيده شده است.
یخچال اغولبیک تنها یخچال تاریخی و ثبت شده شهرستان تکاب است.
یخچال اغولبیک مربوط به دوره قاجار است و در شهرستان تکاب، روستای اغولبیک واقع شده و این اثر در تاریخ ۲۷ دی ۱۳۷۷ با شمارهٔ ثبت ۲۲۵۵ بهعنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است. در 5 كيلومتري شمال شرقي شهرستان تكاب قراردارد. مجموعه يخچال شامل يك رشته نهر سنتي كوچك منشعب از يكي از سرشاخه هاي رودخانه ساروق است و آب آن از شرق به غرب جريان دارد. اين نهر به يك حوضچه ته نشيني و انجماد ختم مي شود كه در شرق يخچال واقع شده است. ورودي يخچال در غرب آن قرار دارد و به يك فضاي مسقف مربع شكل كوچك منجر به يك در چوبي محدود مي شود. دسترسي به كف يخچال از طريق ۱۷ پله سنگي مماس به ديواره غربي و جنوبي داخل يخچال ميسر است. در بالاترين نقطه سقف يخچال يك منفذ دايره شكل به قطر حدود نيم متر قرار دارد و نورگير، محل تهويه و وارسي داخل يخچال محسوب مي شود. نقشه بنا مدور و سقف آن گنبدي است در ساختمان يخچال از سنگ هاي رسوبي و آجرهاي چهارگوش استفاده شده است ، اين بنا به استناد مطالعات تطبيقي به دوره قاجاريه تعلّق دارد.
چندین تپه باستانی در شهرستان تکاب وجود دارد از ان جمله می توان به موارد زیر که در آثار ملی ایران به ثبت رسیده اند، اشاره کرد :
1 - تپه قلعه مامان مربوط به هزاره اول قبل از میلاد - دوره سلجوقیان - دوره ایلخانی است و در شهرستان تکاب، بخش مرکزی، دهستان انصار، روستای کوتان علیا واقع شده و این اثر در تاریخ ۷ اسفند ۱۳۸۵ با شمارهٔ ثبت ۱۷۷۴۹ بهعنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
2 - تپه ده کن قرخلو مربوط به دوره ایلخانی است و در شهرستان تکاب، بخش مرکزی، دهستان انصار، روستای قرخلو واقع شده و این اثر در تاریخ ۷ اسفند ۱۳۸۵ با شمارهٔ ثبت ۱۷۶۳۸ بهعنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
3 - تپه قلعه داشی مربوط به سدهٔ ۶ تا ۸ ه. ق. است و در شهرستان تکاب، بخش مرکزی، دهستان انصار، روستای آی قلعه سی واقع شده و این اثر در تاریخ ۷ اسفند ۱۳۸۵ با شمارهٔ ثبت ۱۷۶۴۶ بهعنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
4 - تپه مجید مربوط به دوره اشکانیان است و در شهرستان تکاب، بخش تخت سلیمان، دهستان چمن، روستای نصرت آباد واقع شده و این اثر در تاریخ ۷ اسفند ۱۳۸۵ با شمارهٔ ثبت ۱۷۷۳۶ بهعنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
5 - تپه ناوبر ۲ مربوط به عصر مس - سدهٔ ۶ تا ۸ ه. ق. است و در شهرستان تکاب، بخش مرکزی، دهستان کرفتو، روستای قره بابا واقع شده و این اثر در تاریخ ۷ اسفند ۱۳۸۵ با شمارهٔ ثبت ۱۷۶۷۷ بهعنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
6 - تپه خرابه سبیل ۱ مربوط به هزاره سوم قبل از میلاد است و در شهرستان تکاب، بخش مرکزی، دهستان انصار، روستای سبیل واقع شده و این اثر در تاریخ ۷ اسفند ۱۳۸۵ با شمارهٔ ثبت ۱۷۶۴۲ بهعنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
7 - چال تپه اسد کندی مربوط به اواسط هزاره دوم قبل از میلاد است و در شهرستان تکاب، روستای اسدکندی واقع شده و این اثر در تاریخ ۱۷ خرداد ۱۳۳۵ با شمارهٔ ثبت ۱۲۴۶ بهعنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
8 - تپه موسایی مربوط به عصر مس - هزاره اول قبل از میلاد است و در شهرستان تکاب، بخش مرکزی، دهستان انصار، روستای سبیل واقع شده و این اثر در تاریخ ۷ اسفند ۱۳۸۵ با شمارهٔ ثبت ۱۷۷۶۳ بهعنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
9 - تپه تخ تخ مربوط به هزاره سوم قبل از میلاد است و در شهرستان تکاب، بخش تکاب واقع شده و این اثر در تاریخ ۱۷ خرداد ۱۳۳۵ با شمارهٔ ثبت ۱۲۳۴ بهعنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
لازم به توضیح است که مواردی که اشاره شد، اطلاعاتی است که اینجانب تا به حال بدست آورده ام. و از سایت ویکی پدیا هم استفاده کرده ام.
بیکاری را نمیتوان جز با مفهوم کار و اشتغال تعریف کرد. پذیرفته شدهترین مفهوم بیکاری عبارت است از مجموع تمام افرادی که شاغل نیستند؛ اعم از کسانی که در جریان دستیابی به شغل جدیدند، یا آنانکه قادر به یافتن شغل با دستمزدهای متعارف و واقعی نیستند. البته تصمیم و ارادة فردی به بیکار ماندن، بهجز مواردی که فرد برای تغییر شغل بیکاری را میپذیرد، فرد را در ردة بیکاران قرار نمیدهد. درواقع، بنابه شمار زیادی از تعاریف، بیکار کسی است که در جستجوی کار نیز باشد. تعاریف بیکاری متفاوتند، ازاینرو نرخ بیکاری نیز برحسب مورد، در یک جامعه خاص و برای یک دوره یا مقطع زمانی معین تغییر میکند. مفهوم بیکاری بهجز وابسته بودن به کار و اشتغال، با مفهوم جمعیت فعال نیز در ارتباط است. جمعیت نافعال نیز بنابه تعریف بیکار محسوب نمیشود. جمعیت فعال براساس شناخته شدهترین تعریف، از جمله مفهوم مورد استفاده در آمارهای ایران، عبارتست از جمعیت بالاتر از 10 سال سن به شرط آنکه خانهدار، سرباز، محصل، بازنشسته و از کار افتاده نباشد. در مقابل، جمعیت شاغل، مثلاً در ایران، 2 تعریف متفاوت دارد که استفاده از هریک از آنها منجر به تفاوت در ارزیابی میزان نرخ بیکاری میشود. بنابه تعریف مرکز آمار ایران (نتایج آمارگیری از نیروی کار، 1384-1385ش)، تمام افراد 10 ساله و بیشتر که در طول هفتة مراجعه، طبق تعریف کار حداقل یک ساعت کار کرده و یا بنابه دلایلی بهطور موقت کار را ترک کرده باشند، شاغل محسوب میشوند. بنابه تعریف قبلی مرکز آمار ایران (آمارگیری از ویژگیهای اشتغال و بیکاری خانوار، 1381-1383ش) تمام افراد 10 ساله و بیشتر که در 7 روز پیش از مراجعه مأمور آمارگیری کار میکردهاند، دارای شغل هستند، اما در این 7 روز بنا به عللی کار نکردهاند، یا شغل مستمر نداشته، ولی در 7 روز گذشته حداقل 2 روز کار کردهاند، یا دارای شغل هستند، ولی در 7 روز گذشته به اقتضای فصل و ماهیت فصلی کار نکردهاند و در جستجوی کار دیگری هم نبودهاند شاغل محسوب میشوند. نرخ بیکاری حاصل تقسیم جمعیت بیکار بخش بر جمعیت فعال است.
جمعیت بیکار = نرخ بیکاری جمعیت فعال
جمعیت شاغل = نرخ اشتغال جمعیت فعال
و از آنجا که:
1= جمعیت فعال 1= جمعیت بیکار + جمعیت شاغل = نرخ اشتغال + نرخ بیکاری جمعیت فعال جمعیت فعال
بنابراین: نرخ اشتغال - 1 = نرخ بیکاری
عوامل اصلی پدیدآورنده بیکاری عبارتند از: ضعف و نارسایی سرمایهگذاری، تحولات فنّاوری که جانشین نیروی کار میشود، کمبود تقاضا در اقتصاد، بحرانهای اقتصادی که میزان سرمایهگذاری و تقاضا را کاهش میدهند، بحرانهای خارجی مانند نرسیدن مواد اولیه یا فنّاوری، کاهش صادرات، جذابیت فعالیتهای سوداگرانه و غیرمولد، فرار سرمایهها به خارج از کشور، بحرانهای اجتماعی (مانند ناامنی و شورش دامنهدار)، بحرانهای سیاسی که بر روی تصمیمهای سرمایهگذاری اثر منفی میگذارند، بحرانهای مدیریتی و فساد اداری و مالی و جز آن. بیکاری را میتوان به انواع مختلف تقسیمبندی کرد: بیکاریهای برخوردی (ناشی از برخورد کارفرما و کارگر)؛ بیکاریهای کمبود تقاضا (ناشی از کمبود تقاضای کل در جامعه و کمبود سرمایهگذاری)؛ بیکاریهای فنّاورانه (ناشی از معرفی فنّاوری جدید که سرمایه را جایگزین نیروی کار میکند)؛ بیکاریهای ساختاری (یا نوع کیفری که نتیجه ناسازگاری بین بیکاران و فرصتهای شغلی ایجاد شده، است)؛ بیکاریهای نوسانی (مربوط به نوسان ادواری و صعود و سقوط نرخ رشد اقتصادی)؛ بیکاریهای مهاجرتی (ناشی از افزایش و تراکم مهاجرتهای داخلی و خارجی به شهر یا کشورها)؛ بیکاری داوطلبانه (که بهطور فردی و جمعی و به دلایل مختلف و براساس تصمیم فرد یا افراد بروز میکند)؛ بیکاری پیشگیرانه (انتظار فرد یا افراد بیکار برای دستیابی به شغل و دریافتی مطلوب)؛ بیکاری نگرورزانه (که به افت دستمزد واقعی مربوط میشود و موقتی است و واکنش کارگران است بهصورت کاهش ساعات کار)؛ بیکاری فصلی (که به ماهیت فصلی مشاغل کشاورزی و تا حدی ساختمانی مربوط میشود)؛ بیکاریزایی سرمایهداری (که به تحلیل ذاتی نظام سرمایهداری به انباشت سرمایه همراه با جایگزینی آن با کالا و به گرایش ذاتی سقوط نرخ سود مربوط میشود و البته با تمهیدهایی که برای رونق بخشی به انجام میرسد، میتواند بهصورتهای دیگر جلوه کند) و سرانجام، بیکاریهای اداری (که به تصمیمها و سیاستگذاری دولتها مربوط است). بیکاری شهری در برابر بیکاری بخش کشاورزی، بیکاری روستایی، بیکاری صنعتی و جز آن عبارتست از بیکارانی که در فضای جغرافیایی شهر و ناشی از زندگی کارگران (نیروی کار) در شهر و وابستگی به صنایع و خدمات شکل میگیرد. نمونة آن، بیکاران بخش ساختمان در مناطق شهری و بیکاری صنعتی و بیکاری ناشی از افت فعالیتهای خدمات شهری است. کاهش سرمایهگذاری در بخش تجاری و خدمات شهری و انتقال منابع و فعالیتهای اقتصادی و اجتماعی از یک شهر موجب بروز بیکاری شهری خاص میشود. همچنین میتوان از بیکاری خاص بزرگ شهرها و کلانشهرها که از افزایش مهاجرت به این شهرها و حاشیهنشینی و اسکان شبه حاشیهای ناشی میشود، یاد کرد.
.
و در شهری مثل تکاب نیز بیکاری مشکل اصلی جوانان می باشد و نهادهائی که با اقتصاد وامورات
اجتماعی سر و کار دارند باید فکری به حال جوانان برومند این منطقه نمایند. چرا باید این شهر
چالش اصلیش همانا بیکاری و اقتصاد و کمبود فضاهای ورزش باشد چرا .
شما نمایندگان درست قانون گذارید ولی چرا در شرایط سخت به این شهروندان و جوانان وعده هائی
میدهید و عمل نمیکنید.
چرا عزیزان من فقط شعار و شعار من از نماینده گان ادوار قبلی تشکر ولی گله مندم چرا نباید این مردم
وجوانان به حق واقعی خود نرسند.
شما وقتی به مدیران اداره شهرمان نگاه میکنید خوب منصفانه انسانهای خوب وارسته و پاک می باشند ولی
در چیدمانهایمان اگر دقت کرده باشید . تجربه لازم در امور خودشان را در آن نهاد و یا اداره را ندارند. چرا باید گروهی
و چناحی برخورد کرد و سلیقه ای چرا به شایسته سالاری روی نمی آورید در شهر کوچک اما با قدمتی بزرگ
چرا تفکرات کوچکتری دارید و جوانان ما در بیکاری و ضعف اقتصادی بسر میبرند. به عقیده شما پناه این بی پناهان
کجاست من با همه مدیران شهرم هستم و نمایندگان محترم و فرماندار گرامی درهای اقتصاد شهرمان را باز بگذارید
از سرمایه داران سرمایه گذار دعوت بعمل آورید.
تکاب را با فر شآهنین میشناختند ولی الان این فرش شده خاک حال خاکمان شده طلا و فقط از طلای
زره شوران و ....... فرش تکاب آفشار خاکسترهایش مانده که به چشم ملت با فرهنگ و شهید پرور
تکاب، مهاباد - ایرنا - مراسم یادواره 12 شهید بسیجی حوزه شهری شهید چمران و هشت شهید حوزه شهری شهید فکری تکاب روز پنجشنبه با حضور جمعی از مسوولان در این شهرستان برگزار شد.
به گزارش خبرنگار ایرنا، رییس اداره اوقاف و امور خیریه تکاب در این آیین معنوی و باشکوه که با حضور خانواده های معظم شهدا و اقشار مختلف مردم این شهرستان برگزار شد به جانفشانی شهداء و از خودگذشتگی رزمندگان اسلام در طول هشت سال جنگ تحمیلی اشاره کرد و گفت: ما هرچه داریم به برکت خون شهداست.
حجت الاسلام عیسی برادری با بیان هجمه ها و تبلیغات سوء دشمنان برای دلسرد کردن مردم از آرمان های شهدا و انقلاب بر قدردانی از خانواده های معظم شهدا تاکید کرد و افزود: ما همواره باید به یاد شهدا باشیم و دلیرمردی و فداکاری آنان را در دفاع از آبرو و عزت مردم و کشور از یاد نبریم.
وی با بیان اینکه تداوم راه و آرمان شهداء و امام راحل (ره) تضمین کننده استقلال و امنیت ایران اسلامی است بر حراست از دستاوردهای انقلاب و ترویج آن در بین نسل حاضر تاکید کرد.
فرمانده سپاه ناحیه تکاب نیز در این مراسم با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی و هشت سال دفاع مقدس گفت: اقتدار، عظمت و عزت ایران اسلامی مدیون و مرهون دلیرمردی رزمندگان و خون پاک شهداست.
سرهنگ کاظمی با اشاره به توطئه ها و ترفندهای مختلف دشمنان و استکبار جهانی برای ایجاد اختلاف بین مردم و ضربه زدن به نظام اسلامی تبعیت از منویات مقام معظم رهبری و تداوم راه و آرمانهای بلند شهداء و امام راحل را موجب سرفرازی و پیشرفت های روز افزون ایران اسلامی در عرصه های مختلف جهانی عنوان و بر حفاظت از ارزش های انقلاب اسلامی و انتقال آن به نسل جوان تاکید کرد.
در ادامه این مراسم پس از برگزاری آیین مداحی با اهدای لوح تقدیر و هدیه از شماری از خانواده های شهدای این شهرستان تجلیل شد.
صعود زمستانی هیات کوهنوردی شهرستان تکاب به کوه طویله داغی در بخش تخت سلیمان در معیت فرماندار تکاب انجام گرفت.این صعود باهماهنگی مسئول هیات کوهنوردی شهرستان تکاب انجام شد. در این کوه پیمایی از 8گروه کوهنوردی شهرستان، سه نفر از هر گروه شرکت کرده بودند.
این کوه پیمائی از محل سه راهی تخت سلیمان به دندی شروع و پس از طی 8کیلومتر به مرتفع ترین محل کوه (طویله داغی) صعود انجام شد. در محل صعود داعی فرماندار تکاب با اشاره به استعداد ورزشی جوانان شهرستان تکاب گفت: کوهنوردی در بین رشته های ورزشی از رشته های برتر و مورد علاقه انبیاء و اولیاء خدا بوده چرا که در این رشته انسان به شکوه خداوند پی می برد و خود را به خداوند نزدیک می بیند.
جهدی مسئول کوهنوردی شهرستان تکاب نیز با تشکر از عنایت فرماندار به گروه کوهنوردی شهرستان تکاب طبیعت شهرستان تکاب را بی نظیر اعلام و گفت: وجود کوه ها و صخره ها و طبیعت زیبا از نشانه های قدرت خداوند در روی زمین می باشد.
در این صعود بیش از 40نفر حضور داشتند و از ساعت 7صبح شروع و در ساعت 3بعد از ظهر خاتمه پذیرفت
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : کوهنوردی یکی از ورزشهای مورد علاقه حسن روحانی است و رئیس جمهور ایران معمولا هفتهای یک یا دوبار برای حفظ سلامتی خود به کوههای اطراف تهران میرود.
با وجود اینکه دولت یازدهم از بدو شروع فعالیتش روزهای پر مشغلهای را پشت سر گذاشته است و رسیدگی به امور مختلف در دستور کار اعضای هیات دولت قرار دارد، با این حال حسن روحانی رئیس جمهور ایران در این مدت هم ورزش خود را ترک نکرده است.
روحانی در این تصاویر با بر تن داشتن لباس ورزشی و در کنار همراهان خود در کوههای اطراف تهران در حال کوهنوردی است و در عین حال به ابراز احساسات مردم حاضر در این کوه هم واکنش نشان میدهد. تصاویر فارس را در ادامه مشاهده میکنید:
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : کوهنوردی یکی از ورزشهای مورد علاقه حسن روحانی است و رئیس جمهور ایران معمولا هفتهای یک یا دوبار برای حفظ سلامتی خود به کوههای اطراف تهران میرود.
با وجود اینکه دولت یازدهم از بدو شروع فعالیتش روزهای پر مشغلهای را پشت سر گذاشته است و رسیدگی به امور مختلف در دستور کار اعضای هیات دولت قرار دارد، با این حال حسن روحانی رئیس جمهور ایران در این مدت هم ورزش خود را ترک نکرده است.
روحانی در این تصاویر با بر تن داشتن لباس ورزشی و در کنار همراهان خود در کوههای اطراف تهران در حال کوهنوردی است و در عین حال به ابراز احساسات مردم حاضر در این کوه هم واکنش نشان میدهد. تصاویر فارس را در ادامه مشاهده میکنید:
آوای تکاب به نقل از روابط عمومی دانشگاه پیام نور تکاب: چند خبر از دانشگاه پیام نور تکاب قابل توجه دانشجویان رشته مدیریت وحسابداری کلاسهای مالیه عمومی، اقتصاد کلان، توسعه اقتصاد و برنامه ریزی و پول وارز وبانکداری در مورخه ۲۱/۱/۹۳ برگزار نمیگردد وجبرانی آنها به شرح ذیل میباشد. ۱-مالیه عمومی مورخه۲۲/۱۲/۹۲ ساعت ۱۵/۹-۴۵/۷ برگزار میگردد. ۲-اقتصاد کلان مورخه۱۵/۱۲/۹۲ ساعت ۱۵/۹-۴۵/۷ برگزار میگردد. ۳-توسعه اقتصاد و برنامه ریزی مورخه۱۵/۱۲/۹۲ ساعت ۲۰/۱۸-۵۰/۱۶ برگزار میگردد. ۴- پول و ارز بانکداری مورخه ۲۲/۱۲/۹۲ ساعت۲۰/۱۸-۵۰/۱۶ برگزار میگردد.
قابل توجه دانشجویان رشته شیمی کلاسهای اصول محاسبات شیمی صنعتی و شیمی صنعتی ۲ و آزمایشگاه شیمی صنعتی ۲ مورخه ۱۵/۱۲/۹۲ برگزار نمیگردد. جبرانی کلاسهای شیمی صنعتی ۲ مورخه ۲۲/۱۲/۹۲ در ساعت ۱۵/۹-۴۵/۷ و ۵۵/۱۰-۲۵/۹ برگزار میگرددکلاس جبرانی اصول محاسبات شیمی صنعتی متعاقبا اعلام میگردد.
قابل توجه دانشجویان رشته زیست کلاس شیمی آلی زیستشناسی مورخه ۱۵/۱۲/۹۲ برگزار نمیگردد
قابل توجه دانشجویان رشته حقوق جبرانی کلاسهای حقوق تطبیقی و حقوق سازمانهای بین الملل به شرح ذیل میباشد. حقوق تطبیقی مورخه ۱۰/۱۲/۹۲ ساعت ۱۱-۳۰/۹ برگزار میگردد. حقوق سازمانهای بین الملل ۱۰/۱۲/۹۲ ساعت ۴۵/۱۲-۱۵/۱۱ برگزار میگردد.
این وب سایت تقدیم معلم اخلاق و دانشمند جاوید الاثر محمد حسن رضوانی باد که در جنگهای داخلی در شهرستان سنندج مفقود شد . یادش گرامی باد ونامش همیشه جاوید باد. , و یاد معاون مدرسه ای که در آن درس میخواندم مرحوم فرخ نصر الهی که همیشه بر لبانش لبخنی داشت و چهره ای مهربان وبیاد دبیر تاریخ و جغرافیم در مدرسه راهنمائی شریعتی مرحوم شهید حسن حاجیانپور
.شهرو یاد استاد عزیزم مرحوم سید عبدالرزاق رضویان که پایه گذار راهپیمائی های مدارس شهر تکاب در اول انقلاب بود. و یاد مرحوم معلم سید یحی رضویان یار دیرینه پدرم و مرحوم معلم عزیزمان حسین وظیفه و پهلوان بزرگوار نصرت اله نقدی عزیز مرحوم و همه معلیمین و فرهنگیان گمنام منطقه افشار من شهر تکاب این مرزوبوم آشنا سالها است
جان گرفته کشتی اندر شهر ما
پهلوانی باید اندر ورزش کشتی جوان
همچو تختی بایدت نامت نشیند بر دلان
رستمی و پرچمی هر دو شهید زنده اند
یادشان باقیست بر دلها چو زاد این مو طنند
ملکیان را اسوه باشد ملکیان
نی رود یادش ز دل چون نقش بسته بر دلان
داغ بر دلها نهاد اخلاق خوب قاضیان کند
دل از این جهان و گشت یار غازیان
چون بنی هاشم زنور هاشمی بود وبرفت
نوریان چون نور حق تابید و هم تابنده رفت
باب رضوان را گشودی ای امیر گشته ای بر دام پر دردان اسیر
چشم بر در کی نشان یابی زاو از پدر دوری و دل محزون او
و اما این وبلاگ بیاد تاریخ تکاب و اساتیدی چون پدر عزیزم و شهیدان گرانقدر منطقه وتمامی
دوستداران تاریخ اصیل شهرستان تکاب ایجاد کرده ام.
تكاب به معني آب باريكه و زمين كم آب است. منطقه تكاب داراي ده ها اثر تاريخي قبل وبعد از اسلام است كه از آن جمله ميتوان به تخت سليمان اشاره كرد كه در 45 كيلومتري شمالشرقي آن واقع شده است.
شهر باستاني شيز در آن مكان قرارداشت واحتمالاً به علت فعاليتهاي آتشفشاني كوه زندان در فاصله 105 كيلومتري تخت سليمان، ويران شده و آثاري از آن برجاي نمانده است. نام تكاب تا سال 1316 هجريشمسي تكانتپه (تپه پر ازخار) بوده است.
شهرستان تكاب از شمالغربي به هشترود،از شمالشرقي به زنجان،از طرف غرب به صائيندژ واز جنوب وجنوبغربي به سنندج وسقز واز طرف جنوب شرقي به شهرستان بيجار محدود است و وسعت آن 2523 كيلومتر مربع مي باشد.
بنا و يادمانهاي تاريخي
بالاخانه قزقپان سنگ
در 5 كيلومتري شمال غربي روستاي قزقپان سنگ در سينه كوهسنگي يك مناره جالب توجه وجود دارد كه امتداد آن به دامنه صخره منتهي مي گردد.
زندان سليمان
زندان سليمان بر روي كوهي قرار گرفته كه در قله آن دهانه بزرگي از يك آتشفشان غير فعال وجود دارد. ارتفاع اين زندان مخوف افسانهاي كه ديواره صخرهاي آن كاملاً عمودي است از يكصد متر بيشتر به نظر ميرسد و بویگاز تندي از درون اين چاه عظيم به مشام ميرسد.
زندان سليمان بيشتر به يك دهانه آتشفشاني خفته ميماند و وجود چشمههاي آبگرم معدني در روستاي احمد آباد درپاي همين كوه مويد اين نظر است.
قلعه تخت سليمان
تخت سليمان و مجموعه آثار باستاني و تاريخي آن يكي از مهمترين و مشهورترين مراكز تاريخ و تمدن ايران محسوب ميشود.اين مجموعه در ناحيه تكاب و بر روي يك بلندي طبيعي به ارتفاع 20 متر از سطح دشت احداث شده است.
كليه آثار آن درون يك حصار و ديوار بيضي شكل بنا شده ودر درون دشتي گسترده واقع شده است. حصار بيروني از سنگهاي لاشهاي به ابعاد مختلف و به ضخامت 5 متر، ارتفاع 14 متر و محيط بيروني 1200 متر بنا شده است.
لايه بيروني حصار از سنگهاي تراشدار نماسازي شده و داراي 38 برج دفاعي مخروطي شكل است. بناي ديوار و حصار بيروني متعلق به دوره ساساني است، ولي در دوره ايلخاني نيز ضمن مرمت پارهاي از قسمتهاي فرو ريخته ، دروازه جديدي در مجاورت دروازه جنوبي عهد ساساني احداث گرديد.
در اين مجموعه تاريخي محل شگفت انگيزي به نام زندان قرار دارد كه مشتمل است بر بقاياي معبدي از دوران ماقبل تاريخ و عهد ماد. در اطراف تخت سليمان آب گرمهاي جوشان و حتي چشمههاي سرد وجود دارند كه بسيار جالب توجه و ديدني هستنند. همچنين شكاف بزرگي كه در اثر زلزله پديد آمده از نكات ديدني تخت سليمان است.
قلعه سردار افشار (حسينعليخان افشار)
در ضلع شمال غربي مركز شهرستان تكاب، قلعهاي شامل سه بخش اندروني، بيروني و محل نگهداري احشام در يك مكان خيلي وسيع احداث گرديده بود. اين عمارت در زمان سلطنت ناصرالدينشاه قاجار توسط سردار حسينعليخان افشار در سال 1281 هجري قمري احداث گرديده.
قلعه اربابي يلقون آغاج (چهار باغ)
قلعه يلقون آغاج در اوايل حكومت قاجاريه، با نماي هشت ظلعي منظم در دو طبقه احداث گرديد و داخل عمارت را با كاشيهاي رنگين و نقاشيهاي با ارزش مزين نمودند.
قلعه رشيد الدوله (حسنخان افشار) دورباش
اين قلعه توسط رشيدالدوله در دوره سلطنت شاهان قاجار در ميان باغهاي انگور و درختان ميوه، احداث گرديده است.
دژ ساري قور خان
اين بنا از دوران پيشاز تاريخ، مركز تمدنهاي هزاره اول بوده و از عصر مادها تا دوره ساساني اقوام متعددي در آنجا سكونت داشتهاند. دژ به صورت پشته عظيم سنگي در حاشيه شرقي رودخانه سارق در 600 متري از دره سر بر آورده كه از همه طرف محفوظ و مجزاست و دستيابي به آن مشكل و به اين لحاظ جايگاه امني براي ساكنان آن در ادوار مختلف بوده است.
بقاياي برجهاي ديده باني و دخمههاي صخرهاي با حياط و آبانبارها به فرمهاي چهار گوش منظم و نا منظم و مدور و پلكانها و راهروهاي استوانهاي ارتباطي، قابل ملاحظهاي ميباشد. به احتمال قوي اين محل در دوره غارنشينان مورد استفاده بوده و اهميت خود را در ادوار بعدي نيز حفظ نموده است.
قلعه محمد حسين خان مير پنج دور باش
اين قلعه توسط محمد حسين خان مير پنج در دوره سلطنت شاهان قاجار در روستاي معتدل دورباش احداث گريده است و درحاشيه طولي يكي از ديوارهاي قلعه و قسمت بيروني آن آينه بزرگي نصب نموده بودند كه مشرف به گردنه زرينه اوباتو و دوراهي ديواندره بودكه حركت و عكسالعمل نيروهاي مهاجم و يورشگران را منعكس ميكرد.
دژ بلقيس
روي قلعه جنوبي كوه بلقيس استحكاماتي با نام متداول تخت بلقيس وجود دارد كه ويرانههاي آن در سال 1959 كشف گرديد. تاريخگذاري بنا را به دوره ساسانيان محتمل ميكند.
تپه مجيد
در فاصله 3 كيلومتري شمال شرقي بين تخت و دهكده تارهكند در حوالي قبرستان جديد تپهاي معروف به تپه مجيد وجود دارد كه بر روي آن سفالهايي از دوره ساساني بدست آمده است.
اين مكان وجود احتمالي محوطههاي مسكوني از دوره آتشكده را نشان ميدهد كه از نظر باستانشناسان محل گورهاي دسته جمعي تومولوسها مربوط به هزاره اول قبل از ميلاد است. مجموع گورهاي تومولوس كه به شكل تپه باستاني است، شامل چند هزار گور فرعي ميباشدكه يك گور اصلي را حلقه وار در ميان گرفتهاند.
جاذبه هاي طبيعي
آبهاي گرم احمد آباد
در فاصله 2 كيلومتري شمال غربي روستاي احمد عليا حفرههاي آبگرمي وجود دارد كه بنا به روايت گذشتگان خاصيت دارويي داشته و مورد استفاده عموم قرار ميگيرد.
در ميان چشمه هاي آبگرم احمد آباد در نقاط نزديك آبگرمها، حفرههاي پر از آب سرد نيز وجود دارد كه خاصيت دارويي داشته و مورد استفاده عموم قرار ميگيرد.
اين آبها بعلت داشتن املاح معدني گوناگون بعد از طي مسير در روي زمين رسوباتي به رنگهاي سفيد زرد مايل به نارنجي و در بعضي موارد كاملاً قرمز بر جاي ميگذارد.
غار كهريز
اين غار در كهريز تكاب واقع شده و قطر دهانه آن در حدود 2 متر و طول و عرض آن نيز 3 متر است.
چمن متحرك بدرلو (چمن گلي)
چمن گلي در كيلومتر 17 شمال شرقي شهرستان تكاب و در 3 كيلومتري شرق روستاي بدرلو از دهستان افشار بخش مركزي واقع شده است.
در داخل دره سبز، و درختان چنار و بيد و نيزار و چمن درياچهاي به قطر طبيعي تقريبي 80 متر و با جزيرهاي شناور مملو از ني بقطر 60 متر وجود دارد كه در اثر وزش باد به طرفين حركت ميكند.
زندان برنجه
زندان برنجه در 28 كيلومتري شمال شهرستان تكاب در روستاي برنجه ( برنجك) از دهستان چمن، بخش تخت سليمان و در دامنه كوهي معروف به طويله سليمان واقع شده است.
درياچه خسرو
در وسط آثار باستاني تخت سليمان درياچهاي كه عمق آن حدوداً 110 متر و ابعاد آن80در120 متر است وجود دارد. آب درياچه بصورت چشمه جوشان از اعماق زمين بيرون ميجوشد كه منظره بسيار جالبي دارد.
آب درياچه آهكي و نسبتاً ملايم و غير قابل شرب است و هيچ موجود زندهاي در آن وجود ندارد. وجود اين درياچه فيروزهگون در ميان قلعه و قرار داشتن قلعه در وسط يك سلسله كوههاي دايرهاي شكل، منظرهاي را به وجود آورده كه يكي از عجايب ديدني و تماشايي منطقه ميباشد.
اماكن زيارتي ومذهبي
مسجد جامع تكاب
اين مسجد در سال 1332 هجري قمري به دستور سردار حسينعليخان افشار در زمان سلطنت ناصرالدينشاه بنا گرديده است.
مسجد جامع روستاي اغولبيك
مسجدجامع روستاي اغولبيك به دستور يكي از اربابان محلي در سال 1332 هجري قمري احداث و هم اكنون بعد از گذشت چندين سال از قدمت آن بطور سالم و فاقد آثار ويراني مورد بهره برداري قرار ميگيرد.
كليساي چهار طاق
در شمال غربي و كيلومتر 36 شهرستان تكاب در روستاي چهار طاق پايههاي چهار ستون مخروبه وجود دارد كه در نزد اهالي به كليسا مشهور است. از نظر كارشناسان اين بنا مربوط به دوره ساسانيان بوده و به يك آتشكده شباهت بيشتري دارد. پايه هاي اصلي طاق خراب شده و اطراف آن كه در محل به كليسا معروف ميباشد توسط افراد سود جو براي گنج يابي به كلي ويران شده است.