تبادل
لینک هوشمند
برای تبادل
لینک ابتدا ما
را با عنوان
تکاب خبر و آدرس
tekab.LXB.ir
لینک
نمایید سپس
مشخصات لینک
خود را در زیر
نوشته . در صورت
وجود لینک ما در
سایت شما
لینکتان به طور
خودکار در سایت
ما قرار میگیرد.
نو نهالان و نوجوانان قایقرآن با رقبای میاندوآبی خود مسابقه دادند...
یکدوره مسابقه دوستانه با دعوت از تیمهای فوتسال نونهالان و نوجوانان اتحاد میاندوآب و سهند شاهین دژ به همت باشگاه فرهنگی ورزشی قایقرآن و با هماهنگی اداره ورزش و جوانان برگزارشد.
پیشینه اداره ورزش و جوانان شهرستان تکاب ( تربیت بدنی سابق )
به نقل از برخی پیشکسوتان ورزشی شهرستان تکاب آقای شمس الله حضرت زاده اولین رئیس اداره و بعد از ایشان آقای ظریفی بودند
اداره ورزش و جوانان شهرستان تکاب به روایتی در سال 1336 تأسیس شد که ساختمان اداری آن در خیابان شهید چمران کنونی جنب مدرسه محمدیه بود . فرزین ظریفی به عنوان رئیس اداره همچنین شهردار شهر تکاب بودند آقای محمد حسین قرینی در آن موقع به عنوان تنها نیروی تربیت بدنی بود که هم در محل اداره و هم سرایداری تنها مکان ورزشی شهر یعنی زورخانه پوریای ولی بودند در سال 1355 محل اداری اداره ورزش و جوانان به میدان آزادی واقع در مسیر شریف آباد کنونی پشت حمام عمومی شهر در محل ساختمان آقای محمد واحدی انتقال یافت ، در آن زمان آقای علیار از بوکان به عنوان رئیس اداره و محمد حسین قرینی همچنان به عنوان کارمند اداره بودند .
اول مهر سال 1357 آقای سلطانعلی عباسزاده و محمد حسین قرینی به عنوان کارمندان اداره مشغول خدمت بودند
سال 1360 سلام الله ناظری از شهرستان میاندوآب به عنوان مسئول و سرپرست اداره ورزش و جوانان شد و که ایشان به عنوان حسابدار در میاندوآب در استخدام سازمان بودند . در آن سال ساختمان اداری در میدان قلم کنونی در ساختمان مسکونی آقای انصاری بود . آقای بایزید قاسمی در سال 1359 به عنوان کارگر خدمات در اداره استخدام شدند و آقای فتحعلی بدخشی نیز در سال 1360 به عنوان مأمور از بخشداری به اداره ورزش و جوانان منتقل شدند .
آقای عبدالله بهادری بعد از سلام الله ناظری به عنوان سرپرست موقت اداره معرفی شدند که به مدت نزدیک به دو سال در این سمت بودند . در سال 1362 محمد باقر محمد یاری به عنوان مأمور از سپاه به اداره ورزش و جوانان منتقل و در سمت رئیس اداره مشغول کار شدند که به مدت 2 سال در این سمت بودند در این سالها آقای عباسزاده به عنوان حسابدار اداره بودند . آقای نوروزی در آن هنگام به عنوان ماشین نویس ( تایپیست ) از بخشداری به اداره ورزش و جوانان منتقل شده بودند .
در سال 1364 آقای سلطانعلی عباس زاده به مدت 5 سال به عنوان رئیس اداره معرفی شدند که در مدت ریاست ایشان محمد حسین قرینی به عنوان اولین کارمند بازنشسته از اداره ورزش و جوانان ( تربیت بدنی سابق ) باز نشسته شدند .
سال 1366 آقای تقی فیضی و 1367 آقای محمد علی شجاعی در اداره به عنوان کارمند استخدام شدند .
اول تیر ماه 1368 سید جواد حسینی به عنوان رئیس اداره از طرف اداره کل ورزش و جوانان معرفی شدند .
در سال 1370 آقایان منصور اقیانوسی و محمد رضا کاکایی به استخدام اداره در امدند .
در سال 1371 کارکنان اداره تربیت بدنی سابق ( ورزش و جوانان کنونی ) عبارت بودند از 1- سید جواد حسینی به عنوان رئیس اداره 2- سلطانعلی عباس زاده 3- فتحعلی بدخشی 4- بایزید قاسمی 5- محمد علی شجاعی 6- محمد رضا کاکایی 7- منصور اقیانوسی 8- علی احتساب
در سال 1373 آقای پرویز علی درویش نژاد به عنوان رئیس اداره معرفی شدند و آقایان حمید بنی اردلان و روح الله نصیری به استخدام اداره در آمدند . آقای درویش نژاد تا اواخر سال 1375 به عنوان رئیس اداره بودند
مهندس ابراهیم کان سخا بعد از آقای درویش نژاد به عنوان سرپرست اداره معرفی شدند که سرپرستی ایشان 6 ماه طول کشید و در تاریخ 24/9/75 آقای اسماعیل عشقی به عنوان رئیس اداره مأمور از سپاه به استخدام اداره در آمد . در سال 1379 آقای سید جواد حسینی دوباره به مدت 18 ماه رئیس اداره شدند و بعد از ایشان علی خلیلی معاون کنونی توسعه منابع انسانی اداره کل ورزش و جوانان استان نزدیک به یک سال به عنوان رئیس اداره بودند .
در سال 1382 آقای امیر حسین طباطبایی از شهرستان خوی به مدت 2 سال به عنوان رئیس اداره معرفی شدند و در سال 1384 آقای فتحعلی بدخشی به عنوان رئیس اداره معرفی شدند که تا سال 1386 ادامه داشته است و در سال 1386 حبیب الله قربانی از اموزش و پرورش به عنوان رئیس اداره ورزش و جوانان مشغول کار شدند . در سال 87 آقای سلطانعلی عباس زاده بازنشست شدند و در19 مرداد سال 1390 آقای سجاد بیرامی از میاندوآب با مدرک کارشناسی ارشد تربیت بدنی و علوم ورزشی به عنوان رئیس از طرف اداره کل ورزش و جوانان استان معرفی و کارکنان اداره در حال حاضر1- بایزید قاسمی 2- محمد رضا کاکایی 3-حمید بنی اردلان 4- منصور بابازاده 5- ذکریا امانی ( انتقالی از کلان شهر به اداره ورزش و جوانان تکاب طبق مصوبه هیأت وزیران از دانشگاه تهران )
همچنین اماکن و فضای ورزشی اداره ورزش و جوانان در قبل و بعد از انقلاب اسلامی عبارتند از :
قبل از انقلاب : سالن 100 نفری ، سالن پوریای ولی ( زورخانه )
بعد از انقلاب : 1- سالن کشتی 2- سالن رزمی 3- استخر سرپوشیده 4- سالن 2000 نفری 5- سالن 1000 نفری 6- سالن ورزشی احمد آباد 7- سالن ورزشی دورباش 8- سالن ورزشی غدیر 9- سالن کوثر 10- زمین چمن فوتبال 11- زمین خاکی اغولبیک 10 –سالن نیایش
تعداد هیئت های ورزشی در حال حاضر : 32 هیئت ورزشی
اداره ورزش و جوانان شهرستان تکاب در 8 سال جنگ تحمیلی ورزشکاران شهید را تقدیم به وطن نمودند که اسامی آنها با رشته هایشان عبارتند از :
ردیف
نام و نام خانوادگی
نام پدر
ت . ت
تاریخ شهادت
محل شهادت
رشته ورزشی
عناوین کسب شده
1-
نصیر نوروزی
یدالله
7/4/42
12/12/64
فاو
فوتبال
-
2-
مجید برزگر
علی
8/10/38
20/10/65
شلمچه
کشتی
استانی
3-
محمود رستمی
مراد علی
3/2/36
13/4/60
احمد اباد
کشتی
شهرستانی
4-
مجید شمس
عزت
28/3/34
1/4/59
احمد اباد
کشتی
استانی
5-
عطاءالله ملکیان
توفیق
10/7/38
1/10/61
کانی سفید
کشتی
استانی
6-
عربعلی بدخشی
عباسعلی
8/3/45
21/4/67
زبیدات
کشتی
استانی
7-
محمود خیری
حمید
12/9/40
11/8/62
پیچاقچی
فوتبال
منتخب
8-
اصلان نوریان
یدالله
20/2/48
29/10/61
گیلان غرب
فوتبال
-
9-
رزاق حامدی
رضا قلی
20/7/45
23/9/62
اندیمشک
فوتبال
-
10-
حمید صبری
عبدالحسین
10/1/49
2/10/65
چنانه
کشتی
استانی
11-
نوید قاسمی
سیف الله
22/7/43
19/10/65
شلمچه
دو چرخه سواری
منتخب
12-
یونس رحیمی
قربانعلی
12/4/46
25/10/65
شلمچه
کشتی
استانی
13-
ابوالفضل پرچمی
عباس
3/4/36
14/5/60
شلمچه
کشتی فرنگی
استانی
14-
فرج الله قاسملو
اسماعیل
22/7/46
21/4/67
فکه
کشتی
استانی
15-
محمود حمدی
احمد
1/6/50
30/10/65
سومار
فوتبال
استانی
16-
عباس عظیم نیا
محمد
12/1/40
4/8/60
سوسنگرد
فوتبال
استانی
17-
بهمن کریمی
احمد
فوتبال
آموزشگاه استانی
18-
بهرام بیگدلو
محمد
1346
1367
سومار
پینگ پنگ
آموزشگاه استانی
19-
رضا بیگلری
کشتی
نقل قول از طرف کارکنان اسبق اداره ورزش وجوانان(تربیت بدنی سابق)
نوشته فوق از وب ادره ورزش کپی شده و در ضمن ورزش تکاب بعد از این شهدای گرانقدر قهرمانان
جانبازی در سطح ایران معرفی کرده جانباز احمد مرادی قهرمان اسبق والیبال و دروازبان فوتبال و
رشته تنیس روی میز الان نفر دوم ایران در کلاس ب56 می باشد . جانباز محسن شاداب قهرمان
کشتی پیشکسوتان جهان وایران و استان و امیر رضوانی جانباز و قهرمان کشتی استان و و دانشگاههای
ایران و قهرمان 9 دوره پرتابها و دو میدانی و وزنه دانشگاههای ایران و نفر دوم پایتخت و مربی فدراسیون
در بدنسازی و مدیر باشگاه ورزشی جهاد کشاورزی و اسامی دیگر چون جانباز یحیی صادقی فوتبال
نعمت وجود بابركت آنان، اغلب تا هستند، ناشناخته است. وقتىبه جايگاه حساس و مهم و نقش كارگشاى آنان پى مىبرند كه از دستبدهند. چه بسيار اختلافها و قهرها و نزاعهاى خانوادگى كه پس ازدرگذشت «بزرگ خاندان» چهره نشان مىدهد و چه بسيار رابطهها ورفت و آمدها كه قطع مىشود، يا به سردى مىگرايد، و علت آن فقط ازدنيا رفتن محورى است كه مايه دلگرمى، اميد، انس و معاشرت فاميلاست.
رسول خدا(ص) فرمود: «البركة مع اكابركم»; (1) .
بركت و خير ماندگار، همراه بزرگترهاى شماست.
در سخن ديگر فرمود: «الشيخ فى اهله كالنبى فى امته»; (2) .
پيرمرد در ميان خانوادهاش، همچون يك «پيامبر» در ميان امتشاست.
اين اشاره به همان نقش محورى، فروغبخشى، صفاآورى، هدايتو ارشاد، تجمع و الفت است كه در وجود آنان نهفته است. پس اگربزرگترها در فاميل و خانواده، چراغ روشنىبخش و محور وحدت وهمدلى و عامل انس و ارتباط و رفت و آمدهاى خانوادگىاند، بايد اينجايگاه، محفوظ بماند و مورد حراست و تقويت قرار گيرد.
طی جلسه ای مهندس قهرمانی فرماندار تکاب حسن عباسی را بعنوان معاون فرماندار تکاب معرفی کردند.
در این جلسه قهرمانی فرماندار تکاب ضمن گرامیداشت هفته مبارک دولت و تبریک روز کارمند گفت: خدمت به خلق عبادت است و وظیفه ما مسئولین بعنوان خادمین ملت اینست که با تلاش شبانه روزی و رفع مشکلات در جهت جلب رضایت خداوند متعال کوشش کنیم.
مهندس قهرمانی انتقاد سازنده را از عوامل رشد و ترقی در سازمان عنوان و افزود: با گوش دادن به انتقادات سازنده می توان نقایص و کمبودها را برطرف و با ایجاد جو صمیمیت و تفاهم در بین کارکنان در محیط اداره کارائی و اثربخش را بالا برد.
در ادامه حسن عباسی معاون فرماندار تکاب هم توفیق خدمت در مسئولیت جدید را به برکت انقلاب ،روح امام خمینی (ره) و در سایه دولت تدبیر و امید و حسن اعتماد فرماندار محترم دانست و با اشاره به مطالبی از نهج البلاغه گفت: تودیع و معارفه انتقال امانت الهی است و آنچه که در این بین می ماند عمل احسن فرد است و انشاء الله توفیق آن را پیدا کنیم که در خدمت به مردم انقلابی و شهید پرور تکاب موفق باشیم.
در پایان ابلاغ حسن عباسی از سوی استاندار محترم توسط مهندس قهرمانی فرماندار تکاب به ایشان تقدیم گردید.
بمناسبت گرامیداشت هفته مبارک دولت مراسمی با حضور مهندس قهرمانی فرماندار تکاب، حاج آقا محمدی امام جمعه تکاب و جمعی از مسئولین و کارمندان این شهرستان در محل مسجد جامع تکاب برگزار شد.
در این مراسم حاج آقا محمدی امام جمعه تکاب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجائی و باهنر و تبریک هفته دولت گفت: این دو شهید اوج ایثارگری اخلاق و تزکیه نفس بودند و ملت ایران با دل و جان آنها را درک کرده بودند.
حاج آقا محمدی اعتقاد و ایمان به ولایت فقیه را از ویژگی های بارز این دو شهید عنوان و افزود: رجائی و باهنر فرزندان این ملت بودند که در مکتب امام خمینی (ره) تربیت یافته و قبل از پیروزی انقلاب برای به ثمر نشستن نظام از خود فداکاریها و ایثارگریهای بسیاری نشان داده بودند.
35 بازیکن به سازمان نظام وظیفه فراخوانده شدند / ستاره ها هستند!
5 بازیکن از سوی سازمان نظام وظیفه برای تعیین وضعیت کارت پایان معافیت خود به مصاحبه دعوت شدند.
این بازیکنان می بایست در روزهای آتی به طور جداگانه و در ساعات مشخص شده در سازمان نظام وظیفه حضور یافته و به سوالات مطروحه پاسخ دهند.
نام بازیکنانی چون سپهر حیدری، مهرداد پولادی، وحید شیخ ویسی، شجاع خلیل زاده، امجد شکوه مقام، احمد جمشیدیان، سینا عشوری، مجتبی رمضانی و… در لیست 35 بازیکن دعوت شده به سازمان نظام وظیفه دیده می شود.
البته و بر اساس اعلام رسمی سازمان لیگ برتر مجوز بازی هیچ یک از این بازیکنان باطل نشده و کارت معافیت آنها ابطال نشده است. آنها حتی در صورت صلاحدید باشگاه ها می توانند برای تیم های خود در لیگ برتر بازی کنند منتهی مسئولیت بازی کردن آنها با باشگاه ها است.
اگر این بازیکنان به سازمان نظام وظیفه مراجعه نکنند مجوز بازی آنها از سوی سازمان لیگ برتر ابطال خواهد شد و طبیعتا کارت پایان معافیت آنها ازدرجه اعتبار ساقط خواهد شد.
تاکنون کارت معافیت سعید حلافی، بختیار رحمانی و یک بازیکن ناشناس به نام نجفی دمیرچی باطل شده اما سازمان نظام وظیفه کارت معافیت برخی از بازیکنان از جمله علیرضا حقیقی، حسین ماهینی، کریم انصاری فرد، سعید نوروزی و… را تایید کرده است.
تيم ملي واليبال ايران در نخستين ديدار خود در مسابقات قهرماني مردان جهان موفق به شکست تيم مدعي ايتاليا شد.
به گزارش "ورزش سه"، شهر کراکوف لهستان، شاهد قد علم کردن مجدد یک تیم مدعی بود؛ ایران. تیمی که توانست ایتالیا مدعی را با نتیجه سه بر یک شکست دهد و سه امتیاز این مسابقه را به حساب خود بریزد.
ملی پوشان والیبال ایران با پیروزی در این دیدار، شکست دیدار رده بندی لیگ جهانی سال 2014 در فلورانس ایتالیا را نیز جبران کردند. ستاره های ایران در ست نخست این دیدار 25 بر 16 ایتالیا را مغلوب کردند اما در ست دوم 25 بر 23 مغلوب شدند. برج های والیبال ایران در ست های سوم و چهارم نیز با امتیازهای 25 بر 21 و 25 بر 22 به پیروزی رسیدند تا در نهایت سه بر یک تیم پیروز این مسابقه باشند.
سعید معروف، محمد موسوی، امیرغفور، عادل قائمی، فرهاد قائمی، مجتبی میرزاجانپور و فرهاد ظریف ترکیب آغاز کننده تیم ملی والیبال ایران برابر ایتالیا بودند که تا اواخر ست دوم نیز در زمین به صورت ثابت حضور داشتند.
شهرام محمودی، آرمین تشکری، مهدی مهدوی و میلاد عبادی پور دیگر بازیکنان ایران در این مسابقه بودند که در اواخر ست دوم و ست سوم به زمین آمدند.
با توجه به اینکه تیم های ایران و ایتالیا در صورت صعود به مرحله دوم رقابت های قهرمانی جهان با هم همگروه خواهند بود، سه امتیاز بسیار با ارزش است؛ زیرا در مرحله دوم نیز این پیروزی برای ایران دوباره محسوب خواهد شد.
دو دیدار دیگر در گروه چهارم مسابقات والیبال قهرمانی مردان جهان امروز برگزار می شود که تیم بلژیک از ساعت 19 به مصاف آمریکا می رود و دو تیم پرتوریکو و فرانسه نیز از ساعت 22 و 45 دقیقه با هم روبرو می شوند.
بدون تردید مدیران موفق نقش قابل توجهی در تحول و توسعه کشور ایفا میکنند.در میان مدیران رشتههای مختلف و حوزههای متنوع صنعتی، کشاورزی، اقتصادی، خدماتی و اجتماعی، مدیران واحدها و مراکز آموزشی و پژوهشی مهمترین نقش و خطیرترین رسالت را بر عهده دارند.
اگر از شاخصهای موفقیت یک مدیر در واحدهای صنعتی، کشاورزی و اقتصادی، بالا بودن میزان تولید و کیفیت و مرغوبیت محسوس کالاها در عرضه به بازار است، به یقین صرف فراوانی عده فارغالتحصیلان واحدها و مراکز آموزشی و نمرات بالای قبولی نمیتواند شاخصی قابل ملاحظه در امر مدیریت آموزشی و رهبری مراکز علمی و پژوهشی باشد.چرا که اساسا هدف غایی فرایند تعلیم و تربیت در نظام آموزشی کشور، باید پرورش تفکر علمی و منطقی، تولید علم و شکوفایی خلاقیتها و نوآوریها و به دست گرفتن سر رشته علوم و فنون برتر و نیل به فلاح و رستگاری باشد.لذا در این معنا مدیری میتواند موفق باشد که به رغم برخی نارساییهای آموزشی و مشکلات منابع درسی و یا کاستی و نقصان در امکانات آزمایشگاهی، زمینه رشد و شکوفایی جوانههای خلاقیت را در شخصیت دانشآموزان و دانشپژوهان حوزه مسؤولیت خود فراهم نماید.و الحق که ارزیابی این امر مهم و قضاوت درباره آن کاری است بسیار دشوار، اما لازم و ضروری.
مدیر موفق در واحدهای آموزشی کسی است که شناخت و باور عمیق نسبت به هدفهای تعلیم و تربیت، روشهای پرورش تفکر خلاق و تولید اندیشه برتر و هدایت اخلاقی و معنوی متعلمان داشته باشد، و در این زمینه با معلمان و استادان به شور و رایزنی بنشیند.
مدیر موفق در مدارس و مراکز آموزشی کسی است که بیشترین ارتباط و تبادل فکر و اندیشه را با معلمان و مربیان، به عنوان اصلیترین عوامل مؤثر در تولید اندیشه و تقویت تفکر خلاق و تربیت اخلاقی و متبلور نمودن رفتارهای دینی در شخصیت فراگیران داشته باشد.
مدیر موفق کسی است که از همه امکانات فکری و معنوی و تمهیدات آموزشی و پرورشی حوزه مسؤولیت خود برای متحقق ساختن اهداف و برنامههای متعالی خویش بهره گیرد.
مدیر موفق کسی است که محکمترین حلقه پیوند و مؤثرترین عامل ارتباط متقابل، مؤثر و مفید میان معلمان و اولیای شاگردان خود باشد.
مدیر موفق کسی است که با نیازهای اساسی و ویژگیهای شناختی و روانی و اجتماعی شاگردانش آشنایی کافی داشته باشد و در تنظیم برنامههای کاربردی و اجرایی خود آن را مد نظر قرار دهد.
مدیر موفق کسی است که بیشترین و بهترین اوقات خود را صرف ارتباط و رایزنی با معلمان و مربیان واحد آموزشی خود نموده، به طور مستقیم و غیر مستقیم هدایت کلی برنامهها و نظارت بر حسن اجرای آن را به شایستگی عهدهدار باشد.
مدیر موفق کسی است که بتواند بالاترینجایگاه را از نظر محبوبیت شخصیتی و مقبولیت رفتاری در میان همکاران خود احراز نماید.
مدیر موفق کسی است که بتواند در همکاران و شاکردان واحد آموزشی خود نگرشی مثبت و خوشایند نسبت به محیط آموزشی و انگیزهای غنی و قوی برای تلاش موفقیت آمیز ایجاد کند.
مدیر موفق کسی است که اولیای شاگردان خود را نسبت به هدفها، برنامهها و روشهای آموزشی و تربیتی واحد آموزشی تحت مدیریت خود به خوبی توجیه کند و ضمن همراه کردن آنان با همکاران خود، از امکانات بالقوه و بالفعل ایشان در جهت تحقیق اهداف متعالی واحد آموزشی، به شیوهای مطلوب و با مشارکت اصولی، ضروری، متناسب و برنامهریزی شده بهره گیرد.
مدیر موفق کسی است که همیشه با چهرهای گشاده با همکاران و شاگردان خود ارتباط داشته باشد و با تندی و عصبانیت بیگانه باشد. مدیر موفق کسی است که با اذعان به فطری بودن تأیید پذیری و تشویق پذیری انسانها، در هر ارتباط و در هر گفت و شنودی، با برجسته جلوه دادن نقاط قوت و ویژگیهای مطلوب همکاران و شاگردان، سخن خود را با تکریم شخصیت و تشویق قابلیتهای در خور تحسین ایشان آغاز نماید.
مدیر موفق کسی است که بتواند همواره روحیه نشاط و سرزندگی و تلاش خستگی ناپذیر را در فضای محیط آموزشی خود ایجاد کند، چرا که مدرسه شاد، مدرسه همیشه موفق است.
مدیر موفق کسی است که در محیط آموزشی او خبری از تنبیه و تحقیر، پرخاش و پرخاشگری نیست، و هر چه هست، تکریم و تشویق و تلاش است.
مدیر موفق کسی است که در ارتباطات بین فردی بیشترین ارزش را برای ویژگیهای شخصیتی و تلاش فردی قائل است و نه صرف حاصل کار.برای این مدیر صاحب کارنامه مهم است، نه خودکارنامه.مدیر موفق میداند که خلاقیت و نوآوری برایند هوشمندی، آرامش روان، قدرت کنجکاوی و تخیل، انعطاف پذیری، بیتکلیفی، نشاط و انگیزه تلاش، مطلوب اندیشی، احساس مذهبی و... است.چنین مدیری در عین توجه به قدرت ذهنی و پیشرفت تحصیلی شاگردان، توجه معلمان بصیر خود را به پرورش و تقویت خصیصههای مطلوب شخصیتی ایشان که بستر رویش جوانههای خلاقیت است، جلب مینماید.
مدیر موفق، ضمن احراز صلاحیتهای علمی و تخصصی و برخورداری از بصیرت و بینش و باروری که لازمه کار در محیط آموزشی است، حسن تدبیر که لازمه کار در محیط آموزشی است، حسن تدبیر و تعهد، توکل، خوشرویی، اخلاص و شجاعت، دارای شخصیتی عطوف و مهربان و استوار و با صلابت است.
و مدیر موفق، با خلقیات و احساسات همکاران مأنوس بوده، از بیشترین و مؤثرترین اقتدار مدیریتی برخوردار است.
دولـــت تــــدبـیـــروامـیـــــدیــــا بـیــــــــــم و امــیـــــــــــــــد...!!!!!
وقتی روزهایی رو تصور میکنیم که مدیریت اجرایی کشور،در حلقه جمعی نا آگاه ،محصور بود، بی تردید هر لحظه از دولتی که به امید تدبیرش برگزیدیم،برای ما بسی گرانبهاست،خاصه آنکه وقتی به عمق خسارت ها و زیان هایی که در این هشت سال با بی تدبیری بر کشور رفته پی می بریم،این مهم برما بیشتر آشکار می گردد.
این امر برای دولت تدبیر و امید ،موقعیت ویژه ای را رقم زده است که دولت روحانی را در جایگاه یک ناجی قرار داده است،اما این خود نمایانگر نعمتی است که با مشقتی مضاعف همراه شده است و دلیل آن بالا رفتن سطح توقع مردم از دولت فعلیست.حال آنکه دولت، وارث این خسارت هاست و توامان با توسعه ،باید به جبران گذشته نیز بپردازد.
دولت تدبیر و امید که انعکاس بیم و امید مردم نسبت به آینده بود و هست ،می بایست تا آنجا که در توان دارد با استفاده از کاتالیزور تدبیر، از بیم ملت کم کندو به امید آنها بیفزاید و دستیابی به این امر آسان نیست و لذا توصیه همیشگی و مهم بزرگان از جمله آقای هاشمی و خاتمی و دیگر بزرگواران،همانا اعتماد و واقع بینی در کنار تذکر دلسوزانه به دولت است.
نگارنده این تحریر نیز ضمن پشتیبانی قاطع از دولتی که براستی در این 9 ماه بسیار مدبرانه و امیدوارانه تر از دولت قبلی عمل نموده است،انتقاداتی نیز وارد می دانم که با عنایت به حوصله این مقاله،یکی از این انتقادات رو به اجمال عرض می نمایم:
همانگونه که می دانیم مردم در انتخابات 24خرداد،فی الواقع نشان دادند که می بایست حقوقدان و سرهنگ،هر کدام در جای خود قرار گیرند تا پازل توسعه ، عزت و پیشرفت کشور تکمیل گردد و بنابراین اولین و مهمترین توقع و انتظار ما از دولت خدوم تدبیر و امید نیز،عمل به این خواسته مهم و منطقی مردم است که که جناب دکتر روحانی نیز قبل از انتخابات بر روی آن تاکید داشتند .ودرنشست خبری اخیرشان نیز برای چندمین باربرآن صحه گذاردند"فرمانداران وبخشداران ومسئولینی که با شعاروآرمانهای دولت تدبیر وامیدهمسو نیستندبرکنارشوند.....حال که آفتاب اعتدال ازپس سرزمین فام گون امید طلوع کرد وبارقه امید وتدبیر راباانتخاب مهندس قهرمانی به عنوان فرماندار مردم گرا و اعتدال گرادرهمهمه ی بیم وامیدهابراین خاک زرخیز وطوفان زده ارزانی نمود انتظار میرود جناب فرماندار بدون فوت وقت این خواسته به حق مردم وسخنان نافذ آقای رئیس جمهوررا جامه عمل بپوشاند وباانتخاب مسئولین ودست اندرکاران وبخشداران کابینه ای همگون باسیاستهای دولت روحانی تشکیل دهد تاشهر برمدارتوسعه قرارگرفته وبیش ازاین منافع شهر ومردم برپایه ی تحریک وتهدیدوعقد وحقد مسئولی نچرخدوهیچ روستایی وکارگری با تحریک مقام یک بخش راه را برمعدنکاران وتولید واقتصادسدنکند.....!!!!
اگرچه شرایط و موقعیت کنونی دولت وجناب فرمانداردراین شهرقابل درک است امانقطه ی تراژدیک اینست که گریزی ازاین فشارها ورفتارها نیست،لیکن توقع حامیان دولت تدبیر و امید نه از جهت سهم خواهی بلکه آینده نگرانه و دلسوزانه است و این امری واضح و مبرهن است چون آبروی دولت ،آبروی آنها نیز محسوب می شود و دولت،حکم فرزند آنهاست
تاريخ خبر: 29/7/1391 برترينهاي مسابقات كشتي دهمين المپياد ورزشي دانشجويان پسر كشور
روابط عمومي دانشگاه علوم پزشكي تهران : مسابقات كشتي دهمين المپياد ورزشي دانشجويان پسر علوم پزشكي كشور روز جمعه 28 مهر با معرفي برترينهاي اين رشته به پايان رسيد.
به گزارش كميته روابط عمومي دهمين المپياد ورزشي، مسابقات كشتي دهمين المپياد ورزشي دانشجويان علوم پزشكي سراسر كشور طي دو روز متوالي در تاريخهاي 27 و 28 مهر 1391 برگزار شد كه در پايان اين رقابتها و در مرحله فينال دكتر آيتي، معاون دانشجويي فرهنگي وزارت بهداشت و درمان، دكتر محقق معاون دانشجويي دانشگاه علوم پزشكي تهران، دكتر تدين ناظر المپياد، مقدم منش مدير تربيت بدني وزارت بهداشت، كوشكي مدير تربيت بدني دانشگاه علوم پزشكي تهران، دكتر رمضان خاني معاون دانشجويي فرهنگي و دكتر فيروزه اي مدير تربيت بدني دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي، حبيبيان و احسان زاده معاونان فني و اجرايي تربيت بدني و ديگر مديران تربيت بدني دانشگاهها و عوامل مربوط به المپياد ورزشي براي اهداي مدالها و كاپ قهرماني به مربيان، سرپرستان و ورزشكاران رشته كشتي حضور داشتند.
گفتني است نفرات برتر در اوزان مختلف به شرح زير است:
وزن 55 كيلو گرم:
مقام اول : رسول نصيري (دانشگاه علوم پزشكي اهواز)
مقام دوم: سعيد امجديان (دانشگاه علوم پزشكي تهران)
مقام سوم مشترك: مرتضي رحيم نژاد(دانشگاه علوم پزشكي بابل) و علي وحدتيان (دانشگاه علوم پزشكي مشهد)
مقام پنجم مشترك: حميد اردشيري (دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي) و رضا پوربهشت (دانشگاه علوم پزشكي جهرم)
وزن60 كيلو گرم :
مقام اول: علي صادق زاده(دانشگاه علوم پزشكي زاهدان )
مقام دوم: محمد رضا كوه پيما (دانشگاه علوم پزشكي شيراز)
مقام سوم مشترك: مجتبي لطيفي (دانشگاه علوم پزشكي اراك) و سجاد نعمتي (دانشگاه علوم پزشكي دزفول)
مقام پنجم مشترك: حميدرضا طالبي (دانشگاه علوم پزشكي زنجان) و يوسف قيصريان (دانشگاه علوم پزشكي ايلام)
وزن 66 كيلو گرم:
مقام اول: محمد مقامي(دانشگاه علوم پزشكي شيراز)
مقام دوم: محمد خيري نيا(دانشگاه علوم پزشكي بابل)
مقام سوم مشترك: مهران خدائي (دانشگاه علوم پزشكي اراك) و سعيد خزائي(دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي)
مقام پنجم مشترك: حسين حمودي (دانشگاه علوم پزشكي بندرعباس) و عليرضا نوري (دانشگاه علوم پزشكي لرستان)
وزن74 كيلو گرم:
مقام اول: بهرام جلالي (دانشگاه علوم پزشكي قم)
مقام دوم: مسعود سياه باني (دانشگاه علوم پزشكي كرمانشاه)
مقام سوم مشترك : جلال عبدالهي (دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي) و اصغر ميرزائي (دانشگاه علوم پزشكي بندر عباس)
مقام پنجم مشترك: مجتبي ارزشمند (دانشگاه علوم پزشكي جهرم) و مسلم مهدوي (دانشگاه علوم پزشكي بهزيستي)
وزن84 كيلو گرم:
مقام اول: كمال مرتضايي (دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي)
مقام دوم: شهاب اكبري (دانشگاه علوم پزشكي كرمانشاه)
مقام سوم مشترك : علي طلايي (دانشگاه علوم پزشكي مازندران) و ابراهيم قلي نژاد (دانشگاه علوم پزشكي تهران)
مقام پنجم مشترك: علي مهدوي (دانشگاه علوم پزشكي اراك) و هادي غلام زاده (دانشگاه علوم پزشكي اصفهان)
وزن96 كيلو گرم:
مقام اول: محمدجواد نصرتيان (دانشگاه علوم پزشكي ايلام)
مقام دوم: شهرام فكوري نيا (دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي)
مقام سوم مشترك : صفر محمدي باوان (دانشگاه علوم پزشكي تبريز) و سپهر نوابي فر (دانشگاه علوم پزشكي كرمانشاه)
مقام پنجم مشترك: صلاح احمدي (دانشگاه علوم پزشكي قزوين) و مجيد سرلك (دانشگاه علوم پزشكي شهركرد)
وزن120 كيلو گرم:
مقام اول: مسعود نعمت الهي (دانشگاه علوم پزشكي بندرعباس)
مقام دوم: حسين درمياني (دانشگاه علوم پزشكي تهران)
مقام سوم مشترك : حجت نيكنام (دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي) و ميثم عباسي (دانشگاه علوم پزشكي ايلام)
مقام پنجم مشترك: محمدرضا حيدري(دانشگاه علوم پزشكي شيراز) و يونس عبدالعليان(دانشگاه علوم پزشكي اصفهان)
در پايان مراسم نيز از ورزشكاران برتر با اهداي حكم، مدال، كاپ و جوايز نقدي تقدير شد.
شهید دکتر مصطفی چمران بحق رزمنده ای زمان شناس و ولایتمدار حقیقی بودتاثیر و نفوذ کلام بسیار بالایی داشت که نشان از اخلاص و تقوای ایشان بود تا جایی که حتی کسانی که به خلافکاری مشهور بودند با کلام شهید متحول شده و عاشق راه امام میشدند...
خاطره ای که میخوانید یکی از همین اعجاز کلام شهید مصطفی چمران است.
قبل از انقلاب قهرمان موتور سواری بودم .به من زنگ زدند و گفتند: دکتر گفته موتورت رو سوار کامیون کن و بیا به خوزستان که الان لازمت دارم .
با موتورم که یک تریل 400 بود به ستاد جنگهای نامنظم در اهواز رفتم. وقتی به دکتر ملحق شدم، متوجه تعدادی موتور سوار شدم که آنجا بودند .
هفت -هشت نفر بودند که سرشان را کاملا تیغ انداخته بودند. وقتی دقت کردم، دیدم چند نفری از آنها را می شناسم، تعجب کردم که اینها اینجا چه می کنند. چند نفر از آنها خلافکار بودند.
به دکتر گفتم: آقای دکتر اینها رو چرا به اینجا آوردین؟
دکتر چمران گفت :این جنگ مال همه است باید همه بیان و کمک کنن. نمیتونیم فقط به یه قشر خاص فکر کنیم یا بشینیم و این و اونو گزینش کنیم . اینها از پس کارهایی بر میآن که بقیه فکرشو هم نمی تونن بکنن.
گفتم:اما بعضی از اینهاخلافکارن و من حتی خلاف هاشونو هم میدونم .
گفت:خیلی خب، من دیشب اینها را طوری ساختم که همه رفتن حمام و کله ها رو تیغ انداختند، غسل و توبه کردن و فقط برای شهادت خدمت کنن .
در اوج جنگ و آتش و محاصره ، فقط آنها بودند که داوطلب میشدند آذوقه و مهمات و سوخت به خط مقدم برسانند .
در واقع اگر آنها نبودند هیچکس جراتش را نداشت که از اول جاده ی سوسنگرد تا انشعابهای مختلف رود کرخه و تا پایین دهلاویه و تپه های آن سوار موتور شود و آر پی جی زن ها را بردارد، ببرد جلو و بزنند به دل تانک ها یی که داشتند جلو می آمدند .
کسانی که توی شهر انگشت نما بودند و اگر جایی جمع می شدند حتما با آنها برخورد می شد،کارشان به جایی رسید که از همه ی ما جلو زدند و بیشترشان شهید شدند.
در جراید و روزنامه هر دفعه و در هر شرایطی ما می بیتنیم
و میخوانیم دعوای اصلاح طلبان و اطو ل گراین حاکم شده.
نکته: درشرایط فعلی که حضرت امام خامنه ای به وحدت و دوستی
اشاره میکند و می فرمایند از توهین به هم از تخریب دوری کنید.
متاسفانه در این شرایط سخت اقتصادی که خانواده دچار آسیب
سخت و سخت تر شده.آقا ول کنید چپ و راست را ول کنید
که من اصولگرا هستم شما اصلاح طلب بیائید خدائی باشید
بیائید حق باشید و با رهبریت امام خامنه ای کشورمان را آباد و
مردم را از زیر این فشار و غول اقتصادی و گرانی ازاد کنید.
مدیران ارشد مسئولین در هر رتبه ای فقط و فقط به دنبال کسب
قدرت و رایزنی برای دو سه سال بعد هستند که کجا و کی مدیر کل
یا نماینده یک شهر شوند.
آقا به ایران خودرو با سایپا سری بزنید باور کنید یک کارگر و یک
کارمند توان خرید موتور ندارد تا چه رسد به خودرو که دیشب در برنامه
پایش آقای دکتر............ می فرمدوند خوب برای اینکه مرگ و میر کمتر
شود . موتور را حذف و ماشین های یورو 2 و یا 3 را جایگزین کنیم خوب
و آقای محترم دکتر مثالی از هندوستان آوردید و به تولیدات داخلی
کشور هندوستان ایرادی گرفتی خوب شما بگو از پراید(بنز) کنونی که
قیمت پراید ما با بنز مدل 2013 در ارمنستان برابری میکند با کذامین کیفیت
به بازار عرضه میشود. شما پیشنهاد دادید که بیائیم ما ماشین های
کوچک ارزان بسازیم با کیفیت بالاتر مردم موتور نخرند قبول با این
وصف اگر موتور یک ککشته می داد با موتور ارتقا یافته شما ما باید
شاهد مرگ و میر دسته جمعی ملت محروم از ماشین های با کیفیت
خارجی حتی ایرانی قیمت بالای 30 میلیونی باشیم.
خوب این مشکلاتی هست که باید نمایندگان ابرام و پافشاری کنند.
نه شعار بدهند و بعد ماشینی که 100 گران شده را 3 درصد ارزان کنند.
آیا در حق ملت شهید پرور ایران اجحاف نیست شما خودتان ماشینهای
خودتان رو با موتور و پراید عوض میکنید.
حالا به کنار در مبحث بعدی وردو ماشین خارجی برای آرامش پولداراهاست
چون من و یک کارگر چه ماشینی بخریم که بدون گمرک برایمان 20 میلیون تمام
بشود پس بدانید واردات ماشین هم به نفع دولتمردان وکسانی هستند
که میلیاردی معامله و سود میکنند. واقعا برای این ملت شما نماینده و مسئول
هستید یا نه اگر هستید کو و اگر نیستید که ما بهتر از خود شما حستان
میکنیم که بیشتر چالش های سیاسی شما با یکدیگر در مجلس وتلویزیون
و کارخانجات عوام فریبی بیش نیست .
لطفا شما با مردم صادق نیستید ولی با خدای خود با خون شهدا وجانبازان
صادق باشید ببینید قبل از اینکه مدیر باشید چه کسی بودید و چی داشتید.
بازاریان و فروشندگان ما از عدم بازرسی بازرسان اصناف و بازار مطمئن هستند و راحت کالاهای ارزان را به مردم خیلی گران می فروشند همچون صنف
املاک خانه مسکن زمین و یا ماشین و خودرو که کمر مردم را خیلی راحت با این قیمت های گران سخت می شکنند هزینه پول دانشگاه
آزاد و تهیه جهیزیه برای دختر وای به خال کسانی که چندین دختر دم بخت دارند.
در گذشته رسم بر این بود که هنگام بروز حوادثی چون سیل، زلزله، خشکسالی و سرمای شدیدی چون امسال، مردم از اقصینقاط کشور به کمک حادثهدیدگان میشتافتند اما این روزها گویا همچون بسیاری از سنتها که فراموش شده، این سنت نیز به باد فراموشی سپرده شده و منفعت را در این میبینیم که نمک بر زخم مردمی بریزیم که زیر بار سنگین برف و سرما کمر خم کردهاند. از نامهربانی مردم که بگذریم، باید از مسئولان دولتی و مراجع نظارتی این سوال را پرسید که چرا در برابر گرانیهای وحشتناک و غیرقابل توجیه اخیر در استانهای بحرانزده سکوت کردهاند و اقدامی نمیکنند. چرا خبری از برخورد با گرانفروشان نیست.
یک فروشنده به چه حقی به خود اجازه میدهد به بهانه کمبود و سرما،و گرما محصول و کالایی را که در اختیار دارد به دهها یا صد برابر قیمت معمول به فروش برساند. چرا یک راننده تاکسی باید قیمت مسیر را حدود 30 برابر افزایش دهد؟ چرا به جای اینکه امکانات اولیه به سرعت در اختیار مردم قرار بگیرد، آنها باید نان را به قیمت جان بخرند؟ اگر دولت در تهیه اقلام اساسی و ضروری با مشکل روبهرو بود، چرا مانند حوادث مشابه دیگر، از مردم کشور تقاضای کمک به بحرانزدهها را نکرد؟
تمام این اتفاقات ناشی از این است که در شرایط عادی و هنگام بروز تخلفات کوچک و جزئی، برخوردهای قانونی، بایسته و بازدارنده با متخلفان صورت نمیگیرد تا آنها در چنین شرایطی که شهروندان برای زنده ماندن به ابتداییترین مایحتاج مانند نان و آب دارند، آنها را با قیمتهای گزاف بفروشند.
تخصیص اعتبار رکن اصلی عملیاتی کردن اقتصاد مقاومتی است
نماینده مردم شاهیندژ، تکاب و میاندوآب در مجلس شورای اسلامی گفت: تخصیص اعتبار رکن اصلی عملیاتی کردن اقتصاد مقاومتی است.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی شاهین پیام ،
مهدی عیسیزاده اظهار داشت: تخصیص اعتبارات لازم برای تحقق اقتصاد مقاومتی در استان ما لازم و ضروری است
وی از راکد بودن واحدهای صنعتی در استان خبر داد و تصریح کرد: برای رونق و توسعه واحدهای صنعتی و همچنین برای ایجاد اشتغال در این واحدها باید اعتبارات لازم تامین شود.
نماینده مردم تکاب و میاندوآب و شاهیندژ در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در حال حاضر مهمترین مسئله و معضل در آذربایجان غربی، مسئله بیکاری بوده و سیل عظیم بیکاران استان جز با تامین اشتغال پایدار در واحدهای صنعتی و تولیدی بهبود نخواهد یافت.
وی با بیان اینکه اقتصاد مقاومتی دارای سه مولفه اساسی و مهم است، خاطرنشان کرد: بومی کردن اقتصاد، خودکفایی و تامین اعتبار لازم برای راهاندازی واحدهای مورد نظر در اقتصاد مقاومتی سه اصل مهم و اساسی اقتصاد مقاومتی است که هیچ کدام به طور جد در استان ما پیگیری نشده است.
عیسیزاده افزود: استفاده از فرصتهای مهم استان برای جذب سرمایهگذار یکی از راهکارهایی است که مسئولان باید مدنظر قرار دهند و از آن به نحو احسن استفاده کنند.
وی کشاورزی بودن و همچنین وجود جاذبههای گردشگری را یکی از فرصتهای بسیار ارزشمند استان عنوان کرد و افزود: اگر مسئولان استانی بتوانند سرمایهگذاران خارجی و داخلی را برای تامین اعتبار لازم و برآورده کردن اقتصاد بومی جذب کنند اقتصاد استان را بهبود خواهند بخشید.
نماینده مردم تکاب و میاندوآب و شاهیندژ در مجلس شورای اسلامی افزود: بنابر فرمایش مقام معظم رهبری لازمه تحقق اقتصاد مقاومتی مدیریت جهادی مدیران جهادی و عزم ملی ملت است پس بنابراین مردم نیز باید توسط مسئولان در تحقق اقتصاد مقاومتی مشارکت داشته باشند تا بتوانیم علاوه بر توسعه اقتصادی استان منویات رهبری را نیز تحقق بخشیم
اگر این دختران فراری در بهزیستی پناه نگیرند، چه بسا مفسده هایی را در جامعه به بار بیاورند و این مفسده فردا دامن بچه من، بچه همسایه ام و یا دیگر افراد جامعه را بگیرد. لذا تشکیلاتی که بتواند این افراد را پناه بدهد تا مفسده ای برای جامعه ایجاد نکنند،لازم است.
روح الله بیگی ییلانلو در گفت و گو با شریان نیوز با تاکید بر اینکه انسان موجودی است که بین دو بی نهایت صعود و بی نهایت سقوط معنا می یابد گفت: انسان موجودی است که گاهی از حیاط و آسایش و آرامش خودش دست می شوید تا به دیگران آسایش ببخشد و گاهی نیز به اندازه خوی یک حیوان کاهش درجه پیدا می کند.
نماینده شاهین دژ و تکاب در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه انسان ولو معلول، بزهکار، زن سرپرست خانوار، دخترفراری یا کودک خیابانی و هم باشد، انسان است گفت: انسان ولو فشل و فلج هم باشد نام مقدس انسانیت را یدک می کشد لذا هر انسانی محترم است.
نایب رییس کمیسیون اقتصادی با تاکید بر اینکه همه در مقابل بحرانهای انسانیت مسوول هستند گفت: متاسفانه در جامعه امروزی مسایلی وجود دارد که اگر نسبت به آنها بی توجهی کنیم، بحرانهای مهمی گریبانگیر جامعه می شود.
وی با اشاره به مسایل مهمی همچون ساماندهی دختران فراری و کودک آزاری ها گفت: طبیعتا یک سازمانی باید متولی این کار باشد و اگر دستگاهی متولی این کار نباشد، چه بسا این کج تابی ها به بحران و جرم جنایت برسد.
بیگی با تاکید بر اینکه بالاخره باید جلوی مفسده ها و آسیب ها را بگیریم گفت: باید به محرومان، مظلومان و بی پناهان کمک کنیم. شاید دختران فراری از یک جایی بریده باشند و می خواهند به جایی پناه ببرند و باید برای آنها فکری اساسی کنیم.
وی سازمان بهزیستی را پناهگاه خوبی برای دختران فراری دانست و گفت: اگر این دختران فراری در بهزیستی پناه نگیرند، چه بسا مفسده هایی را در جامعه به بار بیاورند و این مفسده فردا دامن بچه من، بچه همسایه ام و یا دیگر افراد جامعه را بگیرد. لذا تشکیلاتی که بتواند این افراد را پناه بدهد تا مفسده ای برای جامعه ایجاد نکنند،لازم است.
نماینده شاهین دژ و تکاب گفت: معضل دختران فراری خود به خود آسیب ها و تهدیدهای بزرگی را به جامعه تزریق می کند. بی شک اگر دختران فراری به بزهکاری کشیده شوند، زمینه سازی لازم صورت گرفته تا بیمارهای مزمنی به جامعه تزریق شود. به همین دلیل نیاز به سرپناهی دارند تا قبل از آنکه به مرز بحران برسند، مدیریت و ساماندهی شوند.
بیگی تاکید کرد: اعضای خانواده دختران فراری باید بدانند که اگر مشکلات این دختران را مدیریت نکنند، امکان بحران های روانی و آبرو ریزی های بزرگتری در راه است. بنا بر این باید این دختران را مدیریت کرد.
ازش پرسیدم چرا ماهواره خریدی تو که بچه ی 5ساله داری براش خیلی بد اوموزی داره
جدا از اون برای خودت هم بده
گفتش من که شبکه های بدش رو نگاه نمی کنیم
گفتم تمامی شبکه های خوب رو هم ایران داره ولی تنها چیزی که در تلویزیون ما نیست بی بند باری
بهم گفت نمی دونم چرا تو انقدر بد بینی
تا چند وقت رفتم تو فکر که شاید من واقعا بد بینم
مدتی گذشت با اینکه دخترش 5 سالش بود همش میگفت بذارین الان فلان فیلم رو داره
برام خیلی عجیب بود که میگفت این دختره با اون پسره دوسته ولی پسر عاشق یکی دیگه بوده
من داشت سرم شاخ در می اورد چون برای همه می شست
داستان تمام سریال های ماهواره رو ریز به ریز برای همه تعریف می کرد
وحتی یک بار مامان و باباش رو زور کرد تا فیلم تا اخر تموم بشه
این دختر الان 8 سالشه ولی مامان و باباش از هم جداشدن
اونم برای یک اتفاق ساده شاید هیچکس باورش نشه
ولی دلیل جدا شدن این پدر و مادر این بوده
که تو یکی از فیلم های ماهواره خانومه گفته عجب پسر خوشگلی و همون جا مرده از لجش گفته تو شماره ی این دختره رو برام گیر بیار خانومه هم گفته اول تو من رو با این پسره اشنا کن
باشه منم شماره ی دختره رو بهت می دم
و بعد همون موقع خانومه قهر کرد و رفت
چند ماه میگذره و خانومه شوهرش رو با یک خانومه دیگه ای می بینه و از هم جدا میشن
این پست یک داستان خیالی نیست و واقعیت داره
حالا یکی از جملات امام خامنه ای یادم اومد که فرموده بودند:
ماهواره واقعا گنداب فسادی است
که تیر های زهر آگین خود را که به سمت ملت ها و کشور ها هدف می گیرد
در آستانه استيضاح وزير علوم، رسانه هاي دولت بسيج شده اند تا نقطه ضعف يا فساد و پارتي بازي خاصي از استيضاح كنندگان افشا كنند.
برخي از اين افشاگري ها با شدت و غلظت كم توسط رسانه هاي رسمي نظير خبرگزاري هاي دولتي و برخي ديگر با افتراهاي حيرت انگيز و الفاظ تند در فضاي غيررسمي تر نظير شبكه هاي اجتماعي، وايبر و واتس اپ، در حال انتشار است.
اين رفتار دولت، بيش از هر چيز، رفتار محمود احمدي نژاد را در خاطرها زنده مي كند. جايي كه هر وقت عملكرد سوال برانگيز اطرافيانش مورد اعتراض نمايندگان مجلس يا رقباي سياسي اش قرار مي گرفت، متقابلا معترضان را به فساد، متهم مي كرد يا درباره فسادهاي محيرالعقول، افشاگري هاي موهوم مي كرد.
احمدي نژاد باهوش، با اين روش، همزمان به ۳هدف مي رسيد:
۱- همه منقدان و معترضان به خود را بطور غيرمستقيم در معرض اتهام فساد قرار مي داد.
۲- با درست كردن گردوغبار، رفتار سوال برانگيز اطرافيانش را در اذهان كم اهميت مي كرد يا از موضوعيت مي انداخت.
۳- براي همه منتقدان و مخالفان خود خط و نشان مي كشيد كه انتقاد و اعتراض، چه هزينه هاي سنگيني مي تواند داشته باشد.
اين روش ناهنجار و «احمدي نژادي»، كه فعاليت پاكدستان عليه فساد و كژي را ناكام مي گذارد و اصل كليدي مردمسالاري يعني استفاده از اهرم هاي نظارتي مجلس عليه مسئولان اجرايي را پرهزينه مي سازد، متاسفانه در استيضاح آقاي فرجي دانا با شدت در حال استفاده است.
خطرناك ترين اثر اين روش، نااميد شدن مردم از مبارزه با فساد و ترويج اين حس شوم است كه «گر حكم شود كه مست گيرند... »
لازم است دولتمردان محترم پاسخ دهند اگر از تخلف و پارتي بازي و ويژه خواري مسئولان دولت سابق يا نمايندگان مجلس، اسنادي در اختيار داشتند، چرا تاكنون رو نكرده اند؟
چرا بجاي تحويل اسناد خود به دادگاه و شكايت از متخلفان، به افشاگري هاي رسانه اي روي آورده اند؟
بالاخره اينكه، این روشها در مبارزه با فساد، آيا فقط براي احمدي نژاد بد است؟
هاشمی، وزیر بهداشت و درمان گفتگوی کوتاهی با روزنامه اعتماد درباره طرح تحول سلامت انجام داده است که در پی میآید.
با وجود آنكه طبق مصوبه هيات وزيران، وزارت تعاون، كار و رفاه اجتماعي بايد در طرح تحول سلامت همكار وزارت بهداشت باشد اما به نظر ميرسد كه وزارت رفاه چندان مايل نيست تحت تسلط وزارت بهداشت قرار بگيرد و ممانعت از تجميع صندوقهاي بيمهگر و كند كردن روند تجميع، يكي از مصداقهاي اين بيرغبتي است. تلقي شما از موانع ايجاد شده از سوي اعضاي هيات دولت در مقابل وزارت بهداشت چيست؟
وزارت بهداشت سلطهگر نيست.
توليت سلامت بر عهده وزارت بهداشت است؟
توليت بر عهده وزارت بهداشت است و ساز و كار آن را هم بايد مجلس مشخص كند كه اين هم دستور رهبري است و بايد در قالب اجراي سياستهاي كلي سلامت كه ايشان ابلاغ كردند مورد تبعيت همه قرار بگيرد و شوراي نگهبان هم از اجراي اين سياستها مراقبت كرده و مجمع تشخيص مصلحت نظام هم نظارت ميكند كه قانوني برخلاف اين سياستها تصويب نشود. مجموعه دولت هم خوشبختانه، همراهي ميكند زيرا تبعيت از اين سياستها دستور رييسجمهوري است و بنابراين، توليت سلامت و توجه به سلامت، برنامه وزارت بهداشت نبوده بلكه برنامه دولت است كه در واقع برنامه و جهتگيري مداومي است كه طي ۳۵ سال گذشته بايد اجرا ميشده اما به نظر ميرسد كه در اين زمينه كمي غفلت صورت گرفته است كه امروز مردمي كه بيمار ميشوند، براي بهبودي و سلامت خود، يا خانوادهشان حاضرند از تمام زندگي شان بگذرند.
اين واقعيت دارد كه امروز بعضي افراد، منزل مسكوني و فرش زير پا و اتومبيلشان را براي تامين هزينههاي درمان ميفروشند و اين يك اتفاق زشت است. به نظر ميرسد كه دولت، مصمم است كه اين زشتيها را يكي بعد از ديگري از بين ببرد. در مجموعه دولت، وزرا و همكاران من و معاونان رييسجمهوري، همه به اولويت سلامت توجه دارند البته دولت با محدوديتهايي مواجه است كه ما هم متوجه اين محدوديتها هستيم و اميدواريم اين محدوديتها برطرف شود و آن طور كه شايسته است و ما هم انتظار داريم و بيش از گذشته بتوانند از ما حمايت كنند.
دلخور هستيد از وضعيت توزيع اعتبارات. از اينكه سهم وزارت بهداشت از هدفمندي يارانهها به طور كامل داده نشده و بيمهها هنوز تجميع نشدهاند و هنوز مشكل اعتبارات و امكانات برقرار است. مردم مراجعهكننده به مراكز درمان دولتي امروز راضي هستند. شما چه زمان به رضايتمندي ميرسيد؟
ما نگران هستيم كه مردم ناراضي باشند. البته بايد آيندهنگري هم داشته باشيم و بايد بدانيم كه آنچه به مردم ارائه ميشود، خدمات حداقلي است و بايد بسيار بيشتر از اينها در اختيار مردم قرار بگيرد و اين خدماتدهي بايد استمرار داشته باشد علاوه بر آنكه، منابع بايد پايدار باشد. منابع حاصل از هدفمندي يارانهها براي هميشه قابل تامين نخواهد بود. درپي اين هستيم كه با اعمال سياستهايي، قدمها و نتايج، ربطي به دولتها و اشخاص پيدا نكند و مستمر باشد و روزهاي قبل هم دوباره تكرار نشود. من اگر صحبتي ميكنم، علاقهمندم كه آن چه كه به عنوان قانون تصويب شده و مورد قبول هم هست اجرا شود و همه ما براي اجراي قانون تلاش كنيم و اگر اشكالي در قانون وجود دارد، تلاشمان بر رفع آن اشكال از مسيرهاي قانوني باشد. اميدوارم در برنامه ششم توسعه، اشكالات فصل سلامت قانون برنامه پنجم يا ساير قوانين و همچنين پيشبينيهاي غيرواقعي و اجرا نشده، برطرف شده و به مرحله اجرا برسد. البته به نظر من قانون برنامه پنجم به خوبي به بحث بيمههاي سلامت و تجميع بيمهها پرداخته كه اميدوارم به زودي عملياتي شود.
پس شما هم به زودي به رضايتمندي ميرسيد؟
الان هم راضي هستم. فكر ميكنم اگر مردم نارضايتي خود را به زبان نميآورند از بزرگواريشان است و نتيجه كار ما نيست.
های دولت احمدی نژاد که افشار کلیت آن توسط وزیر علوم باعث طرح استیضاح او شده است، در فضای مجازی منتشر شد که در میان آنها اسامی احسان رفیعی علوی، دبیر وقت هیات جذب اعضای هیات علمی دانشگاه علامه، برادران زارعی (محسن زارعی و محمد امین زارعی)، مهدی محمدی و داماد پروین احمدی نژاد دیده می شود.
به گزارش شريان نيوز ، علی غزالی در صفحه ی شخصی خود با انتشار اسامی 749 نفر که صرفا مربوط به بورسیه های سال 91 هستند، نوشت:
«در باره ی ماجرای استیضاح وزیر محترم علوم و جانفشانی تاریخی ایشان که حفاظت از شانیت علمی کشور را که در معرض آسیب جدی قرار گرفته را بر خلاف مشاوره هایی که حتی برخی از اطرافیان ایشان به دلایل سیاسی به ایشان می دهند را به بقا در طبقه ی 14 ساختمان شهرک غرب نفروخته اند، باید محکم به میدان آمد که اگر مباحث مطرحه در خصوص استیضاح ایشان چه بحث بورسیه ها و چه مبحث اساتید اخراجی به نفع برخی مجلسیان به کرسی بنشیند همین خورده اعتبار مدارک تحصیلی و علمی باقی مانده در کشور نیز به فنا می رود.
لذا حداقل کاری که اکنون از دست همچون من بر می آید افشای نام این چندین هزار نفر بزرگوار است و البته به ذکر توضیحات زیر:
اول: وجود نام افراد در لیست زیر لزوماً دلیلی بر عدم شایستگی این افراد و طی سیکل خلاف از سوی آن افراد محسوب نمی شود و بیشتر نقدی بر کلیت این اقدام بنیان افکن است که بدون هیچ نظر کارشناسی و صرفاً به دلیل از بین بردن پایه های علمی کشور یا با قصد و نیت و یا بدون قصد و نیت اقدام به پذیرش این تعداد بورسیه دکترای بدون کنکور نموده اند.
دوم: برای هر فرد بنا به رشته ی تحصیلی به دانشگاه محل پذیرش رقمی ما بین 35 تا 50 میلیون پرداخت شده و یا باید می شده است و اگر رقم میانگین 40 میلیون تومان را هم در نظر بگیریم به ارقام عجیب و غریبی میرسیم که افرادی که بر روی ادامه این روند پافشاری میکنند باید توضیح دهند که چنین بودجه ای از کجا باید تهیه شود؟
سوم: متاسفانه بعد از اختلاس 3000 میلیاردی عدد 3000 دارای اهمیت خاصی شده است و به گونه ای معیاری برای سنجش ها و در این مورد هم به اشتباه تعداد بورسیه ها 3000 عنوان می شود و این در صورتیست که لیستی که در اختیار ماست و قطعاً هم شامل افراد پذیرفته شده دقیقه نودی که نامشان در هیچ لیستی نیست و با تلفن وزیر پس از رد شدن پذیرفته شده اند نمی شود رقم بسیار بیشتر از 3000 نفر را در بر می گیرد. به نحوی که فقط در یک لیست که افراد فارغ التتحصیل پذیرفته شده قبل از سال 89 را شامل می شود با رقم 2022 مواجه هستیم، یعنی فقط تعداد افرادی که تا قبل از سال 89 در بورس پذیرفته شده اند و درسشان را نیز به پایان رسانده اند رقم 2022 است و با این احتساب که اوج بورسیه ها از سال 89 به بعد بوده است و لیستهایش را خدمتتان ارائه خواهیم کرد. رقم بیش از 4000 نفر فقط در اختیار ما قرار دارد و تاکید می کنم قطعاً این افراد شامل افراد دقیقه نودی که نامشان در لیست نیست و بعضاً به صورت تجربی با آنها مواجه شده و اکنون نامشان را در لیست پیدا کرده ام نمی شود.
چهارم: این موضوع را در نظر بگیرید که این 4000 نفر و بیشتر طبق قانون باید در دانشگاه های سراسر کشور به عنوان هیات علمی پذیرفته شوند و اگر چنین شود و امروز چه با بودن فرجی دانا و چه پس از آن کوتاه بیاییم تصور کنید که چه وضعیت علمی در انتظار دانشگاه های کشور خواهد بود.
پنجم: این تعداد فقط بورسیه های داخل کشور را در بر می گیرد و شامل افراد اعزام شده به خارج از کشور نمی شود که بعضاً آقازاده ها را با بودجه ی رسمی کشور در اوج بحران ارز به کانادا و آمریکا و استرالیا و انگیستان و روسیه و ... فرستاده اند و آن لیست هم تعداد چشمگیری را شامل می شود.
ششم: برخی در لیست هستند که حتی شرایط اولیه ی دریافت بورس مانند شرط سنی و شرط معدل شاملشان نمی شود و برای نمونه فردی را به صورت اتفاقی در لیست مشاهده کردم که متولد 54 بوده و در زمان دریافت بورس یعنی سال 91 سنش بیش از حد تعیین شده (33 سال) بوده است و جالب آنکه به محض دریافت بورس در دانشگاه محل تحصیل به یک سمت مهم نیز گمارده شده و یا شخص دیگری که ضمن دریافت بورس به عنوان دبیر هیات جذب اعضای هیات علمی دانشگاه هم گمارده شده بود و شما در نظر بگیرید که جذب اعضای هیات علمی یک دانشگاه که نقش قطب علمی را در علوم انسانی دارد به چنین فردی واگذار شده بود که خودش بدون کنکور در حال تحصیل در دوره دکترا بوده!
در پایان عرایض یادآور می شوم که لیست سال 92 به علت آنکه شروع به تحصیل افراد مصادف با روی کار آمدن دولت جدید شده و از ورود بسیاری از افراد به دانشگاه ممانعت به عمل آمده است و شخصاً اطلاع دقیقی از لیست بورسهای ابطال شده ندارم و ترس آن می رود که در حق شخصی به اشتباه ظلم صورت گیرد از افشای آن فعلاً پرهیز می کنیم و لیست ها را از سال 91 آغار می کنیم و بعد 89 و بعد لیست فارغ التحصیلان پذیرفته شده قبل از 89 و انشالله پس از آن به شرط حیات لیست پر ستاره سال 90 که به نظر شخصی بنده بیشترین آقازاده را درون خود جای داده است میپردازیم.»
حمید بنی اردلان نایب قهرمان کشتی پیشکسوتان جهان در مدت کوتاه مدیریت خود در شهرستان شوط تحولات مثبت و چشمگیری در عرصه ورزش این شهرستان به وجود آورده و موجب ارتقا مقام این شهر در مقایسه با سایر شهرهای استان شده است
پس از روی کار آمدن دولت تدبیر امید و تعیین استانداران و فرمانداران شهرستان ها ،بیشتر مردم جامعه طبق سنوات گذشته منتظر تغییر و تحول ناگهانی مقامات دولتی علی الخصوص روسای ادارات شهرستان ها بودند اما گویا سیاست دولت اعتدال بر دوری از جنجال و انتخاب هوشمندانه استوار بوده و تغییرات با شیب ملایم را به هرگونه حرکت شتابزده ترجیح داده است.
در شهرستان تکاب نیز بعد از روی کار آمدن آقای قهرمانی به عنوان فرماندار دولت تدبیر و امید بسیاری منتظر تغییرات آنی در راس هرم ادارات دولتی از سوی ایشان بودند اما عدم تعجیل فرماندار در این زمینه نشان داد که سیاست دولت همانطور آقای روحانی وعده داده بودند بر تغییر اتوبوسی مدیران نیست!بلکه معیارهای دیگری هم برای این امر مد نظر قرار می گیرد.
بالاخره بعد از مدتها انتظار با انتصاب رئیس جدید اداره آموزش و پرورش تکاب، زنگ شروع تغییرات در این شهرستان نیز به صدا در آمد و مثل همیشه بازار شایعات و گمانه زنی ها را به اوج رساند و یکی از اداراتی که شایعات فراوانی از اطراف آن به گوش می رسد ،اداره ورزش و جوانان تکاب است.
خبر بازگشت حمید بنی اردلان رئیس فعلی اداره ورزش و جوانان شهرستان شوط به تکاب و رفتن بابازاده رئیس فعلی این اداره نقل محافل این روزهای جامعه ورزش است که فعلا از طرف هیچ یک از طرفین تائید یا تکذیب نشده است.
حمید بنی اردلان قهرمان کشتی تکاب در مدت کوتاه مدیریت خود در شهرستان شوط تحولات مثبت و چشمگیری در عرصه ورزش این شهرستان به وجود آورده و موجب ارتقا مقام این شهر در مقایسه با سایر شهرهای استان شده است و از محبوبیت خوبی در میان ورزشکاران و پیشکسوتان تکاب برخوردار است در مقابل نیز آقای بابازاده رئیس فعلی اداره ورزش و جوانان آنطور که شایعه شده است حمایت های آقای بیگی و دفترشان در تکاب را دارا بوده و که با حمایت ایشان برکرسی ریاست ورزش تکاب تکیه زده است،قرار دارد که منتقدان وی غیر ورزشی بودن وی را یکی از بزرگترین ایراد او به شمار می آورند.
به هر حال منتظر می مانیم تا ببینیم با تصمیم فرماندار محترم شهرستان تکاب سکان این کشتی که به نظر به گل نشسته می آید به دست چه کسی سپرده خواهد شد و آیا ورزش تکاب دوباره به روزهای خوش گذشته برخواهد گشت؟
دیروز عصر 20 مرداد 93 زمین چمن ورزشگاه تختی مملو از نونهالان فوتبالیستی بود که از شروع تابستان در حضور مربیان زحمتکش فوتبال این شهرستان آموزش می بینند.
این فستیوال با حضور مهندس قهرمانی ( فرماندار محترم شهرستان تکاب ) و هیئت همراه رنگ و بوی خاصی بخود گرفت.
در حالی که وجود اسامی برخی از نمایندگان مجلس در میان بورسیههای غیرقانونی تلویحا تایید شده است، اخبار پشت پرده دیگری نیز از این جریان به گوش میرسد؛ از جمله وجود نام برخی از مسئولان دانشگاهی در بین این اسامی و از جمله معاون آموزشی یکی از دانشگاههای بزرگ کشور. این در حالی است که همزمان سه نفر از اعضای کمیته ۵ نفره رسیدگی به این موضوع در مجلس نیز خواهان مختومه شدن این پرونده هستند و معتقدند که وزارت علوم در این خصوص خبرسازی کرده است.
به گزارش شریان نیوز ، در حالی که وجود اسامی برخی از نمایندگان مجلس در میان بورسیههای غیرقانونی تلویحا تایید شده است، اخبار پشت پرده دیگری نیز از این جریان به گوش میرسد؛ از جمله وجود نام برخی از مسئولان دانشگاهی در بین این اسامی و از جمله معاون آموزشی یکی از دانشگاههای بزرگ کشور. این در حالی است که همزمان سه نفر از اعضای کمیته ۵ نفره رسیدگی به این موضوع در مجلس نیز خواهان مختومه شدن این پرونده هستند و معتقدند که وزارت علوم در این خصوص خبرسازی کرده است.
آخرین تحولات در خصوص پرونده بورسیههای غیرقانونی در وزارت علوم حکایت از آن دارد که علاوه بر برخی نمایندگان مجلس هشتم و نهم، نام تعدادی از مدیران دولتی و مهمتر از آن مسئولان دانشگاههای کشور در دوره محمود احمدینژاد نیز در این پرونده دیده میشود.
جواد هروی یکی از اعضای کمیته بررسی این پرونده در مجلس تایید میکند که تعداد نمایندگانی که در مجلس نهم توانستهاند از این «رانت» دولت محمود احمدینژاد استفاده کنند بیش از ۱۰ نفر است. وی همچنین میگوید چیزی در حدود همین تعداد هم در مجلس هشتم از امکانی که در وزارت علوم دولت احمدینژاد برای بورسیه شدن فراهم شده بود، استفاده کردهاند. با این حال، هروی توضیح میدهد که موضوع وجود نام برخی نمایندگان در لیست این بورسیهها فقط به همین مورد ختم نمیشود.
به گفته این عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس، موضوع اصلی این است که درصد زیادی از این نمایندگان به همراه چند نفر دیگر از نزدیکان و اعضای خانواده خود توانستهاند از این موقعیت سود ببرند. هروی میگوید در برخی موارد مربوط به نمایندگان مجلس کسانی هستند که با ۷ یا ۸ نفر از خانواده و بستگان خود توانستهاند از این دست بورسیهها دریافت کنند.
اما موضوع بورسیههای غیرقانونی دولت سابق ابعاد دیگری را هم شامل میشود که دامنه آن به خود دانشگاهها کشیده شده است. از جمله اینکه برخی افراد با استفاده از همین دست موقعیتهای تحصیلی توانستهاند با اخذ مدارک دانشگاهی به مسئولیتهای قابل توجهی در وزارت علوم دولت سابق برسند. اکنون نام برخی از مسئولان دانشگاههای کشور نیز در لیست این بورسیهها وجود دارد.
به عنوان مثال در این بین میتوان به (م.ر) معاون آموزشی یکی از دانشگاههای مطرح کشور اشاره کرد که با معدل لیسانس حدود ۱۱ و معدل فوق لیسانس حدود ۱۴ توانسته از چنین موقعیتی برخوردار شود. مدارک موجود در پرونده بورسیههای غیرقانونی دولت سابق تایید میکند که فراگیری این دست نمونهها در میان برخی مسئولان و مدرسان دانشگاههای کشور که عموما در بین سالهای ۸۷ تا ۹۲ وارد فضای دانشگاهی شدهاند یا به مسئولیتی در این حوزه رسیدهاند، کم نیست. چه آنکه نام برخی از روسای دانشگاههای شهرستانهای کشور نیز در این لیست آمده است.
از سوی دیگر نام فرزند و مسئول دفتر یکی از وزرای دولت احمدینژاد و نماینده فعلی مجلس نیز در لیست بورسیههای غیر قانونی به چشم میخورد.
گفته میشود این نماینده، یکی از طراحان استیضاح وزیر علوم است که برخی از نزدیکان و وابستگان وی در زمان وزارتش در دولت احمدینژاد نیز به طور خاص مجوز موسسه آموزش عالی غیر انتفاعی دریافت کردهاند.
پیشتر تایید شده بود که افراد استفادهکننده از این بورسیهها توانستهاند به راحتی به عضویت هیاتهای علمی دانشگاهها در بیایند. در همینباره گزارشها و اسنادی وجود دارد که نشان میدهد فرزندان برخی از مسئولان وزارت علوم دولت سابق هم توانستهاند از این موقعیت ایجادشده منتفع شوند.
در همین حال اما پیگیری این موضوع در کمیته تخصصی که در مجلس تشکیل شده است با شرایط خاصی دنبال میشود؛ بدین معنا که این کمیته تقریبا بدون هماهنگی بین اعضا کار خود را دنبال میکند. اعضای این کمیته که همگی عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس هستند عبارتند از عباس مقتدایی، رضا صابری، علیاصغر زارعی، جواد هروی و قاسم جعفری. در میان این ۵ نفر تا کنون عباس مقتدایی که یک نماینده نزدیک به جبهه پایداری است بیشتر در حالت انفعال عمل کرده است و دخالت و مشارکت چندانی در جراین بررسی این سه هزار بورسیه انجام نمیدهد که دلیل آن مشخص نیست.
اما سه نماینده دیگر این کمیته یعنی علیاصغر زارعی، رضا صابری و قاسم جعفری به شدت در پی مسکوت ماندن این پرونده هستند و البته بیشتر هم وزارت علوم را محکوم میکنند که اخبار و اطلاعات نادرستی را منتشر کرده است. از این جمع سهنفره، علیاصغر زارعی عضو جبهه پایداری و رضا صابری و قاسم جعفری نیز نزدیک به تفکر این مجموعه هستند.
به جز هروی در میان ۲۵ عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات تنها حجتالله درویشپور نماینده ایذه است که خواستار پیگیری رانت دادهشده در دولت احمدینژاد به حدود ۳ هزار متقاضی ادامه تحصیل است.
مشکل اصلی در کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس این است که اولا ترکیب این کمیسیون بیش از دیگر کمیسیونهای مجلس به جبهه پایداری نزدیک است و دیگر اینکه نام افرادی چون غلامعلی حداد عادل و محمدمهدی زاهدی در این کمیسیون دیده میشود که به دلایل مدیریتی و مسئولیتی که به ترتیب به عنوان عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی و همچنین وزیر علوم دولت نهم داشتهاند، با این موضوع مرتبط میشوند.
علاوه بر این نام یک نفر از نمایندگان این کمیسیون هم در فهرست کسانی که از این سه هزار بورسیه استفاده کردهاند به چشم میخورد. از ۲۵ عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس ۱۵ نفر یا عضو و یا نزدیک به جبهه پایداری هستند که در نوع خود در کمیسیونهای مجلس بینظیر است.
دستورالعملی که باعث ایجاد زمینه رانت برای استفاده ۳ هزار نفر از بورسیههای غیرقانونی شده، در دوران وزارت محمدمهدی زاهدی که اکنون رئیس کمیسیون آموزش و تحقیات مجلس است، صادر شده است. حدادعادل و زاهدی طی یک ماه اخیر نقشی جدی در پشت پرده هدایت استیضاحکنندگان وزیر علوم و همچنین منتفی کردن بررسی سه هزار بورسیه غیر قانونی داشتهاند. هر چند حدادعادل در نقش میانجی در جلسات هیات رئیسه مجلس و وزیر علوم و استیضاحکنندگان او حضور مییافت اما نهایتا نتوانست نگرانی خود را از منتفی شدن این استیضاح پنهان کند و چند روز پیش صراحتا در جمع اساتید بسیجی دانشگاه از این استیضاح حمایت کرد.
روز چهارشنبه حامد قادرمرزی از اعضای فراکسیون دانشگاهیان مجلس و از معدود اصلاحطلبان بهارستان گفت که برخی افراد دخیل در این سه هزار بورسیه از امضای طرح استیضاح وزیر علوم خودداری کردهاند تا بدین ترتیب نقششان افشا نشود
سعید قاسمی از چهره های دلواپس اخیراً در همایش "خط قرمز" که در انتقاد از مذاکرات هسته ای برگزار شد، اعتراف کرد که ار عکس یادگاری کاندیداهای ریاست جمهوری با حسن روحانی و نوشته پشت سر آنها که ناظر بر اتحاد آنهاست، بیش از دیدن جنایات داعش و سر بریدن های آنها ناراحت شده است.
به گزارش شریان نیوز ، «من بیش از سر بریدنهای داعشیها از این ناراحت شدم که به دعوت رئییس جمهور همه کاندیداهای ریاست جمهوری -از کندترینشان تا تندترینشان- آمده بودند و با هم عکس گرفتند. عکسی که بالایش نوشته بود ما همه با هم هستیم و احتمالاً زیرش هم نوشته بود، نترسید، نترسید!» (رجانیوز؛93/4/25)
احتمالاً جناب قاسمی می خواسته بگوید که در نهاد ریاست جمهوری، شعار دوران ناآرامی های بعد از انتخابات را احیا کرده اند (نترسید،نترسید ما همه با هم هستیم). در حالی که جمله ای که نوشته شده بود این بود: «همیشه در کنار هم هستیم.»
واقعاً وقتی یک نوشته ساده را که همه جا هم منتشر شده ، ابتدا تحریف می کنند و بعد به عجیب ترین شکل ممکن تفسیر ، واقعاً چگونه می توان به صداقت شان اعتماد داشت؟
آیا به نظر آقای دلواپس،باید کاندیداها تا همیشه رو در روی همدیگر بایستند و دعوا کنند؟
حالا در کنار هم بودن مسؤولان نظام جمهوری اسلامی چرا باید به مذاق بعضی ها ،حتی تلخ تر از سر بریدن های داعش هم باشد، سوالی است که در جوابش ، واقعیت ها نهفته است. واقعیت هایی که به ما می گویند چرا عده ای از به نتیجه رسیدن مذاکرات هسته ای و رفع تحریم ها نگرانند!
بر روی وانت ها بنرهای بزرگی نصب کردند که نشان می داد این اقلام، کمک های خیریه به نوعروسان نیازمند است، سپس این وانت ها پشت سر هم ردیف شدند و حرکت کردند و سرانجام هر کدام شان در برابر دوربین عکاسان و در و همسایه ها ، جلوی خانه های خانواده های نوعروسان توقف کردند.
به گزارش جنوب نیوز، می گویند: اگر با دست راستت به کسی کمکی کردی ، به گونه ای این کار را انجام بده که دست چپ خودت از آن خبردار نشود.
این یک آموزه انسانی و اخلاقی است و در دین نیز بدان بسیار توصیه شده است. حضرت علی(ع)، کیسه های غذا را شب ها به دوش می کشید و بشت در خانه نیازمندان می گذاشت و مردم ، وقتی به راز کیسه های پشت در پی بردند که علی(ع) شهید شد و کسی نیمه شب برای نیازمندان غذا نبرد.
اخیراً در یکی از شهرهای کشور ، برنامه توزیع جهیزیه بین نوعروسان نیازمند توسط یک نهاد انجام شده است که کاری است بسیار انسانی چه آن که دختران فقیری که برای آغاز زندگی آبرومندشان نیازمند اندک جهیزیه بودند،می توانند با این کمک ها، زندگی مشترک خود را آغاز کنند.
اما نکته عجیب و ناراحت کننده ماجرا این بود که توزیع این کمک ها را نه به طور خصوصی و با حفظ آبروی خانواده های نیازمند ، که با تبلیغات گسترده انجام دادند بدین شکل اقلام جهیزیه هر نو عروس را پشت یک وانت جمع کردند، بر روی وانت ها بنرهای بزرگی نصب کردند که نشان می داد این اقلام، کمک های خیریه به نوعروسان نیازمند است، سپس این وانت ها پشت سر هم ردیف شدند و حرکت کردند و سرانجام هر کدام شان در برابر دوربین عکاسان و در و همسایه ها ، جلوی خانه های خانواده های نوعروسان توقف کردند تا زمین و زمان بدانند که در اینجا نوعروسی وجود دارد که نیازمند جهیزیه است و عده ای خیر، پول جمع کرده و برایش جهیزیه خریده اند.
این یعنی اعطای همزمان جهیزیه و شرمساری به خانواده های نیازمند و از بین بردن نیکی یک عمل خوب.
واقعاً مسؤولان نهادی که این کار را انجام داده اند، با خود چه اندیشیده اند؟ آیا فکر کرده اند فقرا، آبرو ندارند و به بهانه دادن چند قلم کالا، می توانند هر رفتاری که خواستند می توانند با آنها بکنند؟ به چه حقی ، آن دختر بی بضاعت را تا آخر عمر نزد خانواده همسرش سرافکنده می کنند؟
همین هایی که با این همه سر و صدا و آبروریزی، جهیزیه به در خانه های نیازمندان بردند و از صحنه های بارگیری و حرکت و تخلیه عکس ها گرفتند و مردم را جمع کردند که ایها الناس ما داریم به این ها جهیزیه می دهیم، آیا اگر روزی بخواهند از دوست و همکار خود 50 هزار تومان قرض بگیرند، این کار را بین خود انجام می دهند تا نفر سوم آگاه نشود یا این که دوست دارند دوست شان با صدای بلند بگوید:آهای همکاران! این دوستم پول ندارد،من دارم به او قرض می دهم ؟!
کار خیر انجام دادن، یک مرحله از نیکوکاری است ولی چگونگی انجام دادن کار خیر هنری است که اگر به کار بسته نشود، آتش به جان اصل کار نیک می افتد.
متأسفانه باید گفت که چنین مسأله ای فقط در مورد اخیر رخ نداده و بارها شاهد آن هستیم که در شهرهای مختلف، وانت های حامل کمک به نوعروسان نیازمند، رژه خیابانی راه می اندازند و جلوی در و همسایه ، اقلام اهدایی را به خانواده های نیازمندی می دهند تا اگر هم کسی نمی دانست بداند که این نوعروس زندگی اش را با کمک های اعطایی مردم و نهادها شروع می کند!
پایان نوشتار را به ترجمه آیه 264 سوره مبارکه بقره مزین می کنیم، بدان امید که یاد بگیریم کارهای نیک من را با اجرای بد، باطل نکنیم. همچنین از مسوولان انتظار می رود، اجرای شوهای خیابانی و محله ای برای کمک به مستمندان را ممنوع کنند و اجازه ندهند عده ای ولو با نیت خیر هم که شده، آبروی مردم را ببرند:
" اى مؤمنان! صدقات خود را با منّت و آزار باطل نكنيد، مانند كسى كه براى ريا و نماياندن به مردم مالش را انفاق مى كند و به خدا و رستاخيز ايمان ندارد. پس حكايت آن چون تخته سنگى است كه بر آن خاكى باشد و رگبارى بر آن ببارد و خاك آن را بشويد و سنگ را همچنان کشت ناپذير باقی گذارد، چنين کسان از آنچه کرده اند سودی نمی برند... ."
مِنَ الّذِینَ فَرَّقوا دِینَهُم وَ کانوا شِیعاً کُل حِزب بِما لَدَیهِم فَرِحون...
حضور محترم رئیس اقلیم کردستان عراق
مبارز بزرگ و اندیشمند فرهیخته دکتر مسعود بارزانی
بعد از عرض سلام و احترام به جنابعالی و همه ملت بزرگ کرد در جای جای کشورهای منطقه با آرزوی بهره مندی از فضائل ماه مبارک رمضان و همچنین ادای احترام به همه شهدای اسلامی این ملت بزرگ که آوازه در غیرت، جوانمردی و بصیرت اسلامی را مفتخرند، غرض از تحریر، پیش بینی یک فاجعه بزرگ انسانی در منطقه که دست پخت سلطه گران و صاحب قدرتان شرق و غرب می باشد را از حضور جنابعالی بهره مند و امید آن دارم که با بصیرت و عشق ملی آن بزرگوار از وقوع چنین فاجعه ای جلوگیری به عمل آید. اما قبل از ورود به بحث لازم دانستم به عرض عالی برسانم که بنده یک سعادت طلب و فرزندی از آذربایجانم، کسی که اندیشه اش عشق است به ایران، ایرانی که رنگین کمان اقوام بزرگ بوده و مورد تهاجم سلطه گران واقع گردیده و می گردد. لذا از باب احساس تکلیف و متحیر از سکوت و بهت صاحب منسبان و عدم احساس مسئولیت بزرگان دینی در وقایع پیش آمده منطقه، خود را مجبور به تحریر چنین نامه ای به جنابعالی نموده تا مبادا غفلت از خودشناسی، باعث طراحی یک سناریو برای ورود غرب به یک پروژه عظیم و مخرب منطقه ای باشد. مع الوصف امید که با مهرورزی، مطالب حقیر را مورد لطف و بینش عمیق قرار دهید.
سرور ارجمند استحضار دارند که قدرت یک کشور، بیشتر با جمعیت، وسعت و درآمد ناخالص ملی آن عرض اندام می نماید و در طول تاریخ همه مناقشات سرزمینی در جهت توسعه قلمرو حکومت و استفاده از منابع و ظرفیت های آن کشور بوده است. و این یک امر بدیهی است که هرچه یک کشور، از لحاظ جمعیت و وسعت کوچکتر باشد به مراتب قدرت و نفوظ آن در منطقه و حوزه سیاست خارجی کمرنگ و حتی بی اهمیت جلوه می دهد. آنچه که تاریخ به ما نشان داده است طغیان دسیسه های بیگانگان در سلطه و تضعیف قدرتهای منطقه بوده که بعنوان مثال می توان به سرنوشت اتحاد جماهیر شوروی اشاره کرد. زمانی که غرب یارای مقابله با اتحاد جماهیر شوروی را نداشت و برای غلبه بر این امپراطوری بزرگ در صدد فروپاشی و تجزیه آن برآمده و در نهایت با یک تقسیمات از پیش تعیین شده و استقلال بخشی به این کشورهای ذره، توانست هم از سلطه و نفوذ کافی بهره مند گردد و هم زمینه بروز اختلافات مرزی و فرهنگی را در هر زمان لازم و در جهت تضعیف این ملل به سرانجام برساند.
در بحث استراتژی های کلان قدرت های بزرگ برای رسیدن به مقاصد و همچنین جلوگیری از قدرت یافتن رقیبان خود، دست به طراحی و سناریونویسی یک پروژه عظیم ومخرب منطقه ای با اهداف بلند مدت می زنند. و از آنجایی که برهم زنی این اهداف در عمل با قواعد دیپلماتیک حل و فصل می یابد و از طرفی دیگر نظر به اینکه قواعد دیپلماتیک یک سلسله آداب و قوانین ترسیم شده توسط خودشان می باشد طبیعتاً ملتها و کشورهای در حال توسعه در گرداب و مرداب این قدرتها هضم خواهند شد. و در مقایسه با عملکرد قدرتهای بزرگ آنچه که امروزه شاهد آن هستیم به عنوان مثال کشور روسیه برای دستیابی به قدرت بیشتر در صدد احیاء مجدد شوروی سابق می باشد. یا در ایالات متحده آمریکا آیا تا به حال شنیده اید که ایالتی از آمریکا علیرغم داشتن منابع نفتی خواستار استقلال ظاهری باشد؟
علت این پدیده، همان قدرت سرزمینی می باشد و کشورهای توسعه یافته به این اصل واقفند که قدرت در وسعت و جمعیت بوده و حتی در حوزه سیاست خارجی جایگاه و قدرت این چنین کشورهایی به مراتب بیشتر از سایرین می باشد. بنده وقتی به تاریخ 200 سال گذشته ایران به رغم تلخی بسیار که با ترفندها و دسیسه های بیگانگان و سستی پادشاهان بی کفایت می نگرم، با تاسفی سوزناک حداقل با یک حس عاشقانه برای حفظ باقیمانده ایران عزیز جانفشانی می کنم. علیرغم اینکه در نهایت تاسف این وسعت موجود تنها 30 درصد از ایران زمین بزرگ 200 سال قبل می باشد. که برای درک عمیق موضوع لازم می دانم به بخش هایی از این جنایت عظیم که ملتهای بزرگ را از هم دور ساخته و موجبات خصومت را فراهم ساخته اشاره کنم. و دوری امروز ملتها و فرهنگها دست پخت بیگانگان از ناآگاهی ملت زمان خود می باشد...
سرزمین های جدا شده از ایران زمین بزرگ از سال 1813 تا به کنون طی قراردادهای ننگین با روسیه عبارتند از:
1) آران و شیروان با وسعت تقریبی 86600 کیلومتر مربع
2) ارمنستان با وسعت تقریبی 29800 کیلومتر مربع
3) گرجستان با وسعت تقریبی 69700 کیلومتر مربع
4) داغستان با وسعت تقریبی 50300 کیلومتر مربع
5) اوستیای شمالی با وسعت تقریبی 8000 کیلومتر مربع
6) چچن با وسعت تقریبی 15700 کیلومتر مربع
7) اینگوش با وسعت تقریبی 263700 کیلومتر مربع
8) ترکمنستان با وسعت تقریبی 488100 کیلومتر مربع
9) ازبکستان با وسعت تقریبی 447100 کیلومتر مربع
10) تاجیکستان با وسعت تقریبی 141300 کیلومتر مربع
11) بخش های ضمیمه شده به قزاقستان با وسعت تقریبی 100000 کیلومتر مربع
12) بخش های ضمیمه شده به قرقیزستان با وسعت تقریبی 50000 کیلومتر مربع
سرزمین های جدا شده از ایران بر اساس پیمان های ننگین با انگلستان
1) هرات و افغانستان با وسعت تقریبی 625225 کیلومتر مربع
2) بخش هایی از بلوچستان و مکران با وسعت تقریبی 350000 کیلومتر مربع
3) امارات با وسعت تقریبی 83600 کیلومتر مربع
4) بحرین با وسعت تقریبی 694 کیلومتر مربع
5) قطر با وسعت تقریبی 11493 کیلومتر مربع
6) عمان با وسعت تقریبی 309500 کیلومتر مربع
7) عراق با وسعت تقریبی 438317 کیلومتر مربع
و سرزمین های جدا شده از ایران درونی به همراه دو سوم کردستان ها (که در دوره صفوی به اشغال امپراطوری عثمانی درآمده و بعدها در بین سه کشور ترکیه، عراق و سوریه تقسیم گردیده) به مساحت تقریبی 200000 کیلومتر مربع که همگی این کشورها و مناطق در زیر سلطه بیگانگان می باشد. حال از نظر جنابعالی بعنوان یک ایرانی الاصل و صاحب نظر و صاحب نفوذ در منطقه که دسیسه های بیگانگان ما را از هم دور نگه داشته، آیا قدرت و نفوذ ایران در وسعت قلمرویی همه این بخشهای جداشده می توانست در دنیا حرف اول را به کرسی بنشاند یا الان که با زورگوئی و استعمار در صدد تجزیه مابقی آن و حتی کشورهای جدا شده می باشند؟
سرور ارجمند استحضار دارند که یکی از ابزار های تجزیه و تضعیف ملت ها، دامن زدن به اختلافات ایدئولوژیکی و خصومتهای مذهبی ست. و گاهاً علیرغم اینکه خود به جهان وطنی معتقدند مدام بر برتریت قومی، نژادی و فرهنگی سایر ملتها بر همدیگر تاکید دارند. آیا این اقدام از نظر جنابعالی بوی نفاق و سلطه بر ملتها را نمی دهد؟
قدرت های غربی برای سلطه بیشتر بر مناطق جدا شده و نفت خیز و دارای منابع عظیم انرژی، امروزه با تاسیس گروه های تروریستی و انجام عملیات در منطقه، خود را ناجی ملت ها خوانده و از نا آگاهی این ملت ها برای ورود و تجاوز به این مناطق از سازمان خودمختار ملل مشروعیت می طلبند... و علی رغم اینکه دستشان بر همگان عیان شده نمی دانم چرا عبرت بر حاکمان کمی دشوار تر گردیده است...
غرب در 11 سپتامبر 2000 با وارد کردن یک هزینه سیاسی به واشینگتون زمینه تجاوز و غارت را با بهانه جویی و مبارزه با تروریسم خود ساخته شان یعنی بن لادن فراهم ساخت و در نهایت با خواب مشهور آقای بوش، رئیس جمهور وقت ایالات متحده (حضرت مسیح در خواب به من گفت که هم اکنون باید مردم افغانستان را از سلطه تروریست ها نجات داده و بعد هم مردم مظلوم عراق را از سلطه بعثی ها... ) هنوز هم مردم افغانستان و عراق روی آرامش به خود را ندیدند هیچ، مجبور به پذیرش لوایحی هم چون کاپیتالاسیون مشهور نیز می شوند. دامن زدن غرب به اختلافات مذهبی و قومی در مناطق اسلامی با تجهیز گروهک های ضد انسانی، آرامش را از کشورهای منطقه گرفته و هر روز با بهانه و طرحی جدید شاهد فجایع انسانی در سوریه و عراق می باشیم. و از همه بدتر تجهیز یک گروهک ضد انسانی بنام داعش و انتصاب آنها به ملت پاک کرد در صدد انجام یک پروژه عظیم ضد انسانی و اسلامی می باشند که شکر خدا با بصیرت جنابعالی و نامه به مرجع عالیقدر آیت الله سیستانی ریشه نفاق را به مردم معرفی و از هرگونه همکاری با این گروهگ تروریستی اعلام برائت نمودید. اما آنچه که غرب از انجام چنین عملیات ها و پروژه ها در حداقل موضوع نفع می برد ضعیف نگه داشتن و از بین بردن پیشرفت های علمی و صنعتی در دوران ایستادگی چنین ملتهائی است. غرب اگر در تحقق مردم سالاری و حقوق ملت ها صادق بود، ما نباید حمایت غرب از یک کودتای وحشیانه بر علیه دولت قانونی یک ملت در مصر را شاهد می شدیم. دولت مصر هرچه بود با خاست و اراده ملت مصر شکل گرفته بود و با طی یک همه پرسی ملی و قانونی در مصر...
اما هراس غرب از تشکیل چنین مدنیّت در کشورهای در حال توسعه و حتی بیداریهای اسلامی در منطقه ، کام همه ملت ها را به تلخی کشیده و متاسفانه و صد متاسفانه حکومت خود باخته عربستان به لحاظ بی غیرتی و بی بصیرتی ، صندوق حمایت مالی حرکتهای تروریستی و ضدبشری گردیده است. که بنده در چنین شرایطی حسب مسئولیت مراجع تقلید وعلمای جهان اسلام نامه ای را که در ضمیمه این مرقومه بپیوست تقدیم کرده ام، یک بیداری جهادی را در جهت بازدارندگی عربستان از اقدامات ضد بشری ، از مراجع معظم جهان اسلام خواستار شدم که متاسفانه جواب هایی که در پاسخ دریافت نمودم بصیرت علما را بیشتر از مرقومه هایشان می طلبیدم.
به هر حال امروزه ما شاهد درگیری ها و فجایع ضد انسانی در سوریه و عراق می باشیم و از طرفی دیگر نظاره گر تحریک و تشویق ملت بزرگ کرد توسط عناصر بیگانه به اعلام استقلال کردستان در عراق بعنوان یک کشور واحد و ذره، در شرایطی که عراق امروز نیازمند اتحاد وهمدلی همه اقوام و اقلیتهای مذهبی می باشد هستیم. جنابعالی استحضار دارید که عراق فعلی با وسعت تقریبی 437072 کیلومتر مربع و قریب 31 میلیون جمعیت جایگاه خاصی در سازمان ملل و حوزه سیاست خارجی و حتی تامین منافع ملی خود ندارد. حال منطقه موسوم به اقلیم کردستان عراق با وسعت تقریبی 40643 کیلومتر مربع یعنی یک دهم وسعت فعلی عراق و جمعیتی در حدود پنج میلیون ودویست هزار نفر یعنی یک ششم جمعیت فعلی عراق علیرغم وجود منابع نفتی آیا می تواند در مناسبات بین المللی و اختلافات منطقه ای نقش آفرینی کند؟ و آیا میتواند در برابر یک تهاجم خارجی، قدرت وامنیت لازم در دفاع از حوزه قلمرو و ملت خود را داشته باشد؟
کشورهایی که بصورت یک کشور ذره در حال حاضر با بهره مندی از سوخت فسیلی سرپا ایستاده اند به جنابعالی اطمینان میدهم بعد از اتمام این منابع زیرزمینی یا عدم امکان بهره برداری با یک پدیده زیرزمینی از این منابع، همچون برخی کشورهای آفریقائی که علیرغم داشتن معادن غنی ، نیازمند کمک انسان دوستانه برای رفع گرسنگی می باشند خواهند بود....
حال فارغ از موضوع اگر غرب امروز، با اعلام حمایت از تشکیل یک کشور ذره بنام جمهوری کردستان در منطقه خودنمایی می کند، از طرف دیگر به خوبی می داند که تشکیل چنین کشوری نیازمند ایجاد تنش و تجزیه چهار کشور در آینده نه چندان دور با تحریک وشیطنت آنان به نامهای عراق، ایران، ترکیه و سوریه می باشد. و از طرفی دیگر منبع درآمدی برای فروش سلاح های از رده خارج خود به این کشورها.... که در یک بررسی عمیق می توان به این موضوع پی برد که اعظم درآمد نفتی کشورهای منطقه خاورمیانه صرف خرید سلاحهای جنگی و استفاده در اختلافات ایدئولوژیکی بوده که غرب به جان ما انداخته و گرنه شما به عنوان یک شیخ اسلامی و علم آموخته در دامان مرحوم ملا مصطفی بارزانی، آیا مشروعیت چنین کشتارهایی را از قرآن عظیم دیده اید؟ حال آنکه هرگونه جنگ وکشتار در اسلام حرام بوده مگر به دفاع در برابر تجاوز. حال غرب به لحاظ زمینه وجود خاطرات تلخ از دوره های گذشته در خاندان بزرگ بارزانی و ملت بزرگ کرد، استارت فاجعه را امروز از کشور عراق و ملت بزرگی چون اقلیم کردستان زده است و اظهر الشمس است که بعد از استقلال کردستان، درآمد نفتی شما را با تجهیزات نظامی از رده خارج خود معاوضه نموده و با ادعای الحاق کردستان ایران وترکیه وقسمتی از سوریه آغازگر یک تضعیف و فاجعه جدید منطقه ای باشند. چراکه در هیچ کشوری بدون مناقشه و خونریزی، قلمرو سرزمینی تغییر نیافته که اوضاع اوکراین و روسیه نمونه بارز آن می باشد و در حداقل موضوع شما جهت دفاع از حوزه قلمروئی خود نیازمند تشکیل یک ارتش ملی بجای لفظ پیشمرگان کرد با هزینه های نجومی که می تواند اقلیم کردستان فعلی را چندین سال پیش باندازد با صرف تامین و تجهیز ارتش هستید، رقمی شاید نزدیک به درآمد 10 سال نفتی اقلیم کردستان .... حال آنکه ارتش عراق با همه امکانات و تجهیزات نظامی و نیروی هوایی در دفاع از قلمرو سرزمینی و امنیت اقلیم کردستان جانفشانی می کند...
اگر امروز رئیس جمهور رژیم صهیونیستی وکشور فرانسه به همراهی پادشاه اردن پیام حمایت در جهت استقلال کردستان ارسال می کنند اینها طرفدار حقوق ملتها نبوده و ما شاهد براندازی یک همه پرسی مردمی در مصر را توسط همین عناصرشاهدو ناظر بودیم.
حال مقصود اینجانب از ماحصل این نامه به این نکته می باشد. اینکه شما لیاقت حکومت بر کل عراق را دارید درآن شکی نیست، اما تجزیه عراق و تبدیل ملت بزرگ کرد به یک کشور ذره می تواند زمینه ساز یک فاجعه بزرگ انسانی در منطقه و تضعیف شما باشد. و اگر غرب با شما ساز صداقت دارد جنابعالی را به حکومت کل عراق بدون تجزیه آن برساند تا ضمن جلوگیری از تضعیف ملت بزرگ کرد ، روز به روز شاهد پیشرفت و توسعه جامعه اسلامی و این ملت غیرتمند بعنوان یک کشور وسیع باشیم.
جناب دکتر بارزانی، اگر پادشاه اردن امروز کردها را شایسته استقلال می دانند بنده بعنوان فرزندی از دیار آذربایجان شما ملت بزرگ را شایسته حکومت بر کل عراق می دانم تا با بصیرت وهوشیاری و برقراری امنیت ، آرامش و آسایش را به این کشور استعمار زده برگردانید...
رزمی کاران تکاب در مسابقات دبل فول کنتاکت قهرمانی استان توانستند با ۱۷مدال رنگیین مقام دوم استان را کسب نمایند.
در این مسابقات که طی دو روز ۱۲۰ نفر از رزمی کاران استان از شهرهای میاندوآب، تکاب، مهاباد، ارومیه، اهر، نقده و دیگر شهرهای استان حضور داشتند که به رقابت با یکدیگر پرداختند.
در پایان این رقابت ها تیم شهرستان شاهین دژ با ۴۷ امتیاز به مقام نخست دست یافت و تیم های شهرستان تکاب با ۲۵امتیاز و میاندوآب با ۲۰ امتیاز به عناوین دوم و سوم رضایت دادند و ورزشکاران نوشین شهر ارومیه کاپ اخلاق این دوره از مسابقات را ازآن خود نمودند.
دراین مسابقه نفرات ذیل برای تکاب افتخار آفرینی کردند:
امیرمحمد مردی، محمدرضا برادری، محمدصادق صادقی، محمدرضا کرامتی، میلاد یوسفی، علیرضا رضایی، مهدی کرمی، حسین جبرئیلی، پوریا نقدی و سید بهزاد سیدی به مقام اول و مدال طلا رسیدند.
کامبیز علی نیا، رحمان سواری، سید پوریا رستمی و امید یوسفی دوم و مدال نقره گرفتند.
مهرداد احسانی، بهرام اکبری و سید اکبر رحیمی به مقام سوم و مدال برنز بسنده کردند.
این مسابقات انتخابی نفرات برتر جهت مسابقات بین المللی بود که قرار است در مرداد ماه سالجاری برگزار گردد.
تیم رزمی شهرستان تکاب با مربیگری قهرمان فرجی و سرپرستی هادی محمدی به این مسابقات اعزانم شده بود
اعتیاد در کمین جوانان تکابی ................ منبع سایت شیز
خطر مواد مخدر به شیوه های مختلف جوانان را تهدید میکند؛ اما خطری به مراتب جدی تر از مواد مخدر شناخته شده در بیخ گوش جوانان وجود دارد به نام "ترامادول"
به گزارش فاش انلاین به نقل از شیز؛ از ترامادول با نام اعتیاد خاموش یاد میشود که شاید در روزهای اول به ظاهر علایم اعتیاد را نشان ندهد اما با گذشت زمان و مصرف طولانیمدت، اعتیاد ایجاد میکند.
ترامادول به عنوان داروی مسکن دردهای شدید و متوسط با انحصار تجویز پزشک و فقط در شرایط ضروری، تجویز می شود و مصرف خودسرانه بدون نظارت درمانی سبب اعتیاد مانند وابستگی سخت به مواد مخدر می شود و حتی مصرف خارج از حد آن مرگبار می شود.
در چند سال اخیر در خلأ نبود مراکز تفریحی و سرگرمی در شهر، شاهد رواج مصرف خودسرانه قرص ترامادول در میان جوانان شهرستان تکاب به ویژه دانشجویان هستیم و از طرف دیگر برخی افراد با تصور تقویت خود از آن استفاده می کنند، بدون آنکه به اثرات اعتیادآور آن توجهی کنند.
از این گذشته کسانی که با مصرف این نوع قرص تسکینی نمی یابند به دوزهای بالاتر و قرص هایB2 و تادون روی می آورند.
به علت در دسترس بودن ترامادول ، قیمت نازل آن ، ارائه بدون نسخه در دارو خانه ها و عدم اطلاعات کافی در مورد عوارض سوء مصرف باعث شیوع گسترده مصرف آن شده است و باید مراجع ذیصلاح در این زمینه اقدامی عاجل و فوری انجام دهند.
به گفته ی کارشناسان، دلیل مصرف زیاد این قرص در ایران، آسان در دسترس بودن آن است که میتوان آنرا در هر داروخانه ای فراهم نمود.
متأسفانه کسانی هستند که با تکیه به سابقه داروفروشی خود در شهر تکاب و در پس پرده داروخانه با مجوز رسمی و با سوابق متعدد خرید و فروش مواد مخدر و داروهای خارجی و روان گردان به فروش این قرص ها در تکاب می پردازند که حتی از تذکرات مراجع قضایی و نیروهای امنیتی انتظامی هم هیج باکی ندارند.
متاسفانه این افراد در پناه احکام سبک قضایی و سپر نمودن قشر جوان شهر تکاب پناه گرفته اند و وجود جوانان تکابی را نشانه رفته اند.
گسترش مصرف این دارو در بین جوانان در حالی است که ۱۰۰ میلیگرم ترامادول معادل ۱۰ میلیگرم مرفین خوراکی است و بر همین پایه مورفین موجود در هر قرص ترامادول را می توان برابر با ۶۲ میلیگرم تریاک دانست.
گفته میشود آمار خوردن این قرص در برخی جوانان ایرانی گاه به ۳۰ خشاب در روز میرسد، که این سوءمصرف برای فرد به مراتب کشنده تر از تریاک، حشیش، مواد مخدر سنتی و حتی قرص اکستازی و آمفتامین است.
از پیامدهای مصرف نادرست این قرص میتوان به روانپریشی و اختلال مغزی، دوبینی شخصیتی، ناتوانی در تصمیمگیری، عدم تعادل در راه رفتن و خشکیدهان اشاره کرد. همچنین بیشتر مصرفکنندگان این قرص به افرادی تهاجمی، غیرقابل کنترل و پرخاشگر تبدیل میشوند.
حال می طلبد همه دستگاهای مرتبط همزمان با هفته مبارزه با مواد مخدر با این مهم که باعث ترویج اعتیاد و فساد اجتماعی هستند برخورد قاطع صورت گیرد و که انشاالله شاهد چنین شغل هایی هم نباشیم که هدفش ویران کردن بنیان خانواده است.
این وب سایت تقدیم معلم اخلاق و دانشمند جاوید الاثر محمد حسن رضوانی باد که در جنگهای داخلی در شهرستان سنندج مفقود شد . یادش گرامی باد ونامش همیشه جاوید باد. , و یاد معاون مدرسه ای که در آن درس میخواندم مرحوم فرخ نصر الهی که همیشه بر لبانش لبخنی داشت و چهره ای مهربان وبیاد دبیر تاریخ و جغرافیم در مدرسه راهنمائی شریعتی مرحوم شهید حسن حاجیانپور
.شهرو یاد استاد عزیزم مرحوم سید عبدالرزاق رضویان که پایه گذار راهپیمائی های مدارس شهر تکاب در اول انقلاب بود. و یاد مرحوم معلم سید یحی رضویان یار دیرینه پدرم و مرحوم معلم عزیزمان حسین وظیفه و پهلوان بزرگوار نصرت اله نقدی عزیز مرحوم و همه معلیمین و فرهنگیان گمنام منطقه افشار من شهر تکاب این مرزوبوم آشنا سالها است
جان گرفته کشتی اندر شهر ما
پهلوانی باید اندر ورزش کشتی جوان
همچو تختی بایدت نامت نشیند بر دلان
رستمی و پرچمی هر دو شهید زنده اند
یادشان باقیست بر دلها چو زاد این مو طنند
ملکیان را اسوه باشد ملکیان
نی رود یادش ز دل چون نقش بسته بر دلان
داغ بر دلها نهاد اخلاق خوب قاضیان کند
دل از این جهان و گشت یار غازیان
چون بنی هاشم زنور هاشمی بود وبرفت
نوریان چون نور حق تابید و هم تابنده رفت
باب رضوان را گشودی ای امیر گشته ای بر دام پر دردان اسیر
چشم بر در کی نشان یابی زاو از پدر دوری و دل محزون او
و اما این وبلاگ بیاد تاریخ تکاب و اساتیدی چون پدر عزیزم و شهیدان گرانقدر منطقه وتمامی
دوستداران تاریخ اصیل شهرستان تکاب ایجاد کرده ام.
تكاب به معني آب باريكه و زمين كم آب است. منطقه تكاب داراي ده ها اثر تاريخي قبل وبعد از اسلام است كه از آن جمله ميتوان به تخت سليمان اشاره كرد كه در 45 كيلومتري شمالشرقي آن واقع شده است.
شهر باستاني شيز در آن مكان قرارداشت واحتمالاً به علت فعاليتهاي آتشفشاني كوه زندان در فاصله 105 كيلومتري تخت سليمان، ويران شده و آثاري از آن برجاي نمانده است. نام تكاب تا سال 1316 هجريشمسي تكانتپه (تپه پر ازخار) بوده است.
شهرستان تكاب از شمالغربي به هشترود،از شمالشرقي به زنجان،از طرف غرب به صائيندژ واز جنوب وجنوبغربي به سنندج وسقز واز طرف جنوب شرقي به شهرستان بيجار محدود است و وسعت آن 2523 كيلومتر مربع مي باشد.
بنا و يادمانهاي تاريخي
بالاخانه قزقپان سنگ
در 5 كيلومتري شمال غربي روستاي قزقپان سنگ در سينه كوهسنگي يك مناره جالب توجه وجود دارد كه امتداد آن به دامنه صخره منتهي مي گردد.
زندان سليمان
زندان سليمان بر روي كوهي قرار گرفته كه در قله آن دهانه بزرگي از يك آتشفشان غير فعال وجود دارد. ارتفاع اين زندان مخوف افسانهاي كه ديواره صخرهاي آن كاملاً عمودي است از يكصد متر بيشتر به نظر ميرسد و بویگاز تندي از درون اين چاه عظيم به مشام ميرسد.
زندان سليمان بيشتر به يك دهانه آتشفشاني خفته ميماند و وجود چشمههاي آبگرم معدني در روستاي احمد آباد درپاي همين كوه مويد اين نظر است.
قلعه تخت سليمان
تخت سليمان و مجموعه آثار باستاني و تاريخي آن يكي از مهمترين و مشهورترين مراكز تاريخ و تمدن ايران محسوب ميشود.اين مجموعه در ناحيه تكاب و بر روي يك بلندي طبيعي به ارتفاع 20 متر از سطح دشت احداث شده است.
كليه آثار آن درون يك حصار و ديوار بيضي شكل بنا شده ودر درون دشتي گسترده واقع شده است. حصار بيروني از سنگهاي لاشهاي به ابعاد مختلف و به ضخامت 5 متر، ارتفاع 14 متر و محيط بيروني 1200 متر بنا شده است.
لايه بيروني حصار از سنگهاي تراشدار نماسازي شده و داراي 38 برج دفاعي مخروطي شكل است. بناي ديوار و حصار بيروني متعلق به دوره ساساني است، ولي در دوره ايلخاني نيز ضمن مرمت پارهاي از قسمتهاي فرو ريخته ، دروازه جديدي در مجاورت دروازه جنوبي عهد ساساني احداث گرديد.
در اين مجموعه تاريخي محل شگفت انگيزي به نام زندان قرار دارد كه مشتمل است بر بقاياي معبدي از دوران ماقبل تاريخ و عهد ماد. در اطراف تخت سليمان آب گرمهاي جوشان و حتي چشمههاي سرد وجود دارند كه بسيار جالب توجه و ديدني هستنند. همچنين شكاف بزرگي كه در اثر زلزله پديد آمده از نكات ديدني تخت سليمان است.
قلعه سردار افشار (حسينعليخان افشار)
در ضلع شمال غربي مركز شهرستان تكاب، قلعهاي شامل سه بخش اندروني، بيروني و محل نگهداري احشام در يك مكان خيلي وسيع احداث گرديده بود. اين عمارت در زمان سلطنت ناصرالدينشاه قاجار توسط سردار حسينعليخان افشار در سال 1281 هجري قمري احداث گرديده.
قلعه اربابي يلقون آغاج (چهار باغ)
قلعه يلقون آغاج در اوايل حكومت قاجاريه، با نماي هشت ظلعي منظم در دو طبقه احداث گرديد و داخل عمارت را با كاشيهاي رنگين و نقاشيهاي با ارزش مزين نمودند.
قلعه رشيد الدوله (حسنخان افشار) دورباش
اين قلعه توسط رشيدالدوله در دوره سلطنت شاهان قاجار در ميان باغهاي انگور و درختان ميوه، احداث گرديده است.
دژ ساري قور خان
اين بنا از دوران پيشاز تاريخ، مركز تمدنهاي هزاره اول بوده و از عصر مادها تا دوره ساساني اقوام متعددي در آنجا سكونت داشتهاند. دژ به صورت پشته عظيم سنگي در حاشيه شرقي رودخانه سارق در 600 متري از دره سر بر آورده كه از همه طرف محفوظ و مجزاست و دستيابي به آن مشكل و به اين لحاظ جايگاه امني براي ساكنان آن در ادوار مختلف بوده است.
بقاياي برجهاي ديده باني و دخمههاي صخرهاي با حياط و آبانبارها به فرمهاي چهار گوش منظم و نا منظم و مدور و پلكانها و راهروهاي استوانهاي ارتباطي، قابل ملاحظهاي ميباشد. به احتمال قوي اين محل در دوره غارنشينان مورد استفاده بوده و اهميت خود را در ادوار بعدي نيز حفظ نموده است.
قلعه محمد حسين خان مير پنج دور باش
اين قلعه توسط محمد حسين خان مير پنج در دوره سلطنت شاهان قاجار در روستاي معتدل دورباش احداث گريده است و درحاشيه طولي يكي از ديوارهاي قلعه و قسمت بيروني آن آينه بزرگي نصب نموده بودند كه مشرف به گردنه زرينه اوباتو و دوراهي ديواندره بودكه حركت و عكسالعمل نيروهاي مهاجم و يورشگران را منعكس ميكرد.
دژ بلقيس
روي قلعه جنوبي كوه بلقيس استحكاماتي با نام متداول تخت بلقيس وجود دارد كه ويرانههاي آن در سال 1959 كشف گرديد. تاريخگذاري بنا را به دوره ساسانيان محتمل ميكند.
تپه مجيد
در فاصله 3 كيلومتري شمال شرقي بين تخت و دهكده تارهكند در حوالي قبرستان جديد تپهاي معروف به تپه مجيد وجود دارد كه بر روي آن سفالهايي از دوره ساساني بدست آمده است.
اين مكان وجود احتمالي محوطههاي مسكوني از دوره آتشكده را نشان ميدهد كه از نظر باستانشناسان محل گورهاي دسته جمعي تومولوسها مربوط به هزاره اول قبل از ميلاد است. مجموع گورهاي تومولوس كه به شكل تپه باستاني است، شامل چند هزار گور فرعي ميباشدكه يك گور اصلي را حلقه وار در ميان گرفتهاند.
جاذبه هاي طبيعي
آبهاي گرم احمد آباد
در فاصله 2 كيلومتري شمال غربي روستاي احمد عليا حفرههاي آبگرمي وجود دارد كه بنا به روايت گذشتگان خاصيت دارويي داشته و مورد استفاده عموم قرار ميگيرد.
در ميان چشمه هاي آبگرم احمد آباد در نقاط نزديك آبگرمها، حفرههاي پر از آب سرد نيز وجود دارد كه خاصيت دارويي داشته و مورد استفاده عموم قرار ميگيرد.
اين آبها بعلت داشتن املاح معدني گوناگون بعد از طي مسير در روي زمين رسوباتي به رنگهاي سفيد زرد مايل به نارنجي و در بعضي موارد كاملاً قرمز بر جاي ميگذارد.
غار كهريز
اين غار در كهريز تكاب واقع شده و قطر دهانه آن در حدود 2 متر و طول و عرض آن نيز 3 متر است.
چمن متحرك بدرلو (چمن گلي)
چمن گلي در كيلومتر 17 شمال شرقي شهرستان تكاب و در 3 كيلومتري شرق روستاي بدرلو از دهستان افشار بخش مركزي واقع شده است.
در داخل دره سبز، و درختان چنار و بيد و نيزار و چمن درياچهاي به قطر طبيعي تقريبي 80 متر و با جزيرهاي شناور مملو از ني بقطر 60 متر وجود دارد كه در اثر وزش باد به طرفين حركت ميكند.
زندان برنجه
زندان برنجه در 28 كيلومتري شمال شهرستان تكاب در روستاي برنجه ( برنجك) از دهستان چمن، بخش تخت سليمان و در دامنه كوهي معروف به طويله سليمان واقع شده است.
درياچه خسرو
در وسط آثار باستاني تخت سليمان درياچهاي كه عمق آن حدوداً 110 متر و ابعاد آن80در120 متر است وجود دارد. آب درياچه بصورت چشمه جوشان از اعماق زمين بيرون ميجوشد كه منظره بسيار جالبي دارد.
آب درياچه آهكي و نسبتاً ملايم و غير قابل شرب است و هيچ موجود زندهاي در آن وجود ندارد. وجود اين درياچه فيروزهگون در ميان قلعه و قرار داشتن قلعه در وسط يك سلسله كوههاي دايرهاي شكل، منظرهاي را به وجود آورده كه يكي از عجايب ديدني و تماشايي منطقه ميباشد.
اماكن زيارتي ومذهبي
مسجد جامع تكاب
اين مسجد در سال 1332 هجري قمري به دستور سردار حسينعليخان افشار در زمان سلطنت ناصرالدينشاه بنا گرديده است.
مسجد جامع روستاي اغولبيك
مسجدجامع روستاي اغولبيك به دستور يكي از اربابان محلي در سال 1332 هجري قمري احداث و هم اكنون بعد از گذشت چندين سال از قدمت آن بطور سالم و فاقد آثار ويراني مورد بهره برداري قرار ميگيرد.
كليساي چهار طاق
در شمال غربي و كيلومتر 36 شهرستان تكاب در روستاي چهار طاق پايههاي چهار ستون مخروبه وجود دارد كه در نزد اهالي به كليسا مشهور است. از نظر كارشناسان اين بنا مربوط به دوره ساسانيان بوده و به يك آتشكده شباهت بيشتري دارد. پايه هاي اصلي طاق خراب شده و اطراف آن كه در محل به كليسا معروف ميباشد توسط افراد سود جو براي گنج يابي به كلي ويران شده است.